Јас сакам да ја поздравам Хајди, која деновиве слабо ја начекувам на форумот. Фали нејзиното присуство со смешните и оригиналните постови.
Ми тргна мене денес со поздравитее, па ќе си ја поздравам уште еднаш caroline.costa оти била многу луда и големо незадоволено магаренце хухух. Едвај чекам да си дојдеш теленцее, те чекааат филмчиња, нови муабетчиња, кафишта, смешки..... и да не набројуваааааааммм... А и не си само ти за фалењее имам и јас што да ти кажам тананан. Ајде чекам тее хагс хагс
Штрумфс поздрав и до тебее ми недостигаш ќе те видам во петок п.с. немораше да кажеш за незадоволното магаренце Позз и до сите незадоволени магаренца како мене
ЕЕЕЕ позз од мене за вас ^ caroline.costa и Strumfeta93 И по запознавањето со caroline.costa ш то си го испланиравме за во среда се надевам дека ке дојде ден кога и со Strumfeta93 ќе се запознаеме па да си направиме еден незаборавен викенд заедно
Те поздравувам и јас тебе Кенди, па кога ќе дојам за Штип на гости кај Каролинче обавезно ќе се запознаеме
Сп до budala.sum-pa.sto и marama Поденелнички СП упатувам и за Душица, Сесилија,Георгина,Кате21,Вајлд,Хајди,Трендафилка, Старфиш,Велешанка и Скај Некако уживам да ве читкам деновиве
^^^Karina, мене треба да си ми лута, а не да ме поздравуваш Во петок пуштам, сигурно, гарантирано Гуш за тебе Сп за Реинбоу и СП за Марама денес
сп до сите феминки ми фалевте многуууууу п.с. болничка бев па неможев да пишувам брррррррр ме фати грипчето