СП до Росоњерка со http://www.youtube.com/watch?v=lBjo_s6Ag3k ....во малку поинаква изведба, ама подеднакво прекрасна
Поздрав упатен до Бејбикет и Озбилна жена (затоа што повторно не дружат) Уште еден поздрав до Ариел и Ана (неизбежно е да се спомнат во генерацијата поискусни) Ќе го поздравам и чичко Марли
Поздрав најпрво до Лилит и нејзината совесност. Браво девојко, иако имам делумно спротивно мислење и очигледно не сум совесна како тебе Поздрав до зависничката на поливоре Пирамитка, а и Старфиш не е ништо поарна Поздрав до најсекси девојките ФБИ и БоаВиста. До една од најхрабрите и упорните девојки Марама. И Ангелче не заборавивме за твојата слика во Модни критики да знаеш
овој поздрав ќе го посветам пред се на мама блонд која ја немам одамна слушнато, вики4е, горде, ненушка, виножитка, марама, тедибеар и оние кој денес се посветиле целосно на љубовта
Да си го поздравам јас Каролинчето и да си се дружиме во здодевните моменти, да се развеселуваме со нашите мрднани бесмислени муабети, можеби само на наш начин смешни Спојлер Caroline.costa: шо има ново Strumfeta93: нема нишо¬ ¬ Caroline.costa: оти мааа пофалииисееее ајдеееее Strumfeta93: хаха нема ништо мааааааа Caroline.costa: има ма ! знам ! осет Strumfeta93:? шо има ма Caroline.costa: еба лего Strumfeta93: лего лиго Caroline.costa: а Strumfeta93: нишо ма ЧД Caroline.costa: океј срцкаааааа мрцкааа Strumfeta93: прцкааа Caroline.costa: грицкааа Strumfeta93: трицкаа Caroline.costa: свиња ЧД хехехехе Strumfeta93: гомне Caroline.costa: путле смрдливо…
СП до сите што уплатија денес , а не фатија. СП и до ; Марамчето Старфиш Боа Мисс Штрумфета Дејзи Карина Кате21 Џули Карак Ана Лилит Гоу Ариел Росоњерака Бројчето Теди Спичлес. Одамна немам направено ваков долг список.
ПРОТЕСТИРАМ!!!! Час ипол пишував поздрав, го дизајнирав, тинтрав, склопував - пишував....на крај го прегледав, - му се извосхитив, и таман да го пратам СНЕМА СТРУЈА на секунд! И сеа шо? NIGHT GIRL POWER!!!! Ај да не сум без ич : Поздрав до оние (вампирки како мене) кои дури сега се спремаат да излезат! На почетокот на денот....ај да си прилегнам...
Одамна не сум поздравила некој ... Специјален поздрав до Виножитка,Трендафилка,Карак,Ким,Гордана10,Бројката,Џули,Скај,Бију,Душицаск,гоугрл,фајрквин,жоел,Хипица, Ози, Спичлес,ливингглам,Анатх,Ариел,хипица,росоњерка,алис(хдв)марама,тедигреј,катакомба,сексилејди,старфиш.кате21,лукс,Спаркс,кенди..... и сега за сега доста се. Ве гушкам сите до една Иако не пишувам кој знае колку сепак ве читкам Со извинение доколку некоја драга форумџика сум ја изоставила меѓутоа ненамерно виновен е дефицитот на сон И сп до сите заљубени и сите трудни Еве една смирувачка песничка ( немојте да пресудите по изгледот одма) http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SW ... re=related
СП до постарите членови:Бејбикети,Хипица,Бона,Емче-Кремче која беше пред малку уклучена на фемина,а можеби сеуште е тука Гоу,Кате21,Озбилнажена,Марли,Ариел,Аннатх,Рејнбоу,Лилит СП до Ливингглам,Пирамитка,Тедибеар,Карак,Ангелче,Ким,Вајлд Чајлд,Лукс,Марама ( скоро сите ги кажав во поздравот,на крај цела Фемина )
Најпрво се извинувам списокот што ми е долг, ама одамна немам поздравено убаво, а морам да си ги поздравам сите феминки кои беа покрај мене овие неколку недели, но и оние кои радо ги читам: Росоњерка, Боависта, Карак, Теди, Скај, Мимс, Џули, Блонд, Лудото, Гоу, Старфиш, Фиарлес, Мисс, Карина, Анатх, Викиче, Оззи, Гордана, Кате21, Теодора, Оффи, Фемина90,ФБИ, Бокичка, Георгина, Ашлинг, Пирамид... ах има уште , ама доволно за вечерва. СП и до сите што ќе одат на Архангел, одам утре по карти http://www.youtube.com/watch?v=HRYL7I4g3dw
СП до : Offspring кејт д грејт ( во чест на роденденот ) Bokicka Annath julie77 Strumfeta93 k.i.m. vik4e BoaVista си ја слушам песнава и се потсетив на некои моменти од летото ...врнеше во 3 часот сабањето , јас со една личност замислете си која атмосфера беше http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA
Фала ФајрКуин, поздравче и до тебе, песничето е прекрасно Блонд да ги поздравиш и да им кажеш од Штрумфетка, на трубачот да си ја затне трубата у г`з а на тапанарот дека навистина е тапанар у права смисла на зборот и да им покажеш еден . Големо поздравче до тебе и да си најдеш добра свирка и да ти биде свадбата највесела во цела Македонија.