Сп до сите паметни дами, кои трпеливо ја посматраат јуксела, и ја чекаат да и помине беснилото барем за денес.
Сакам да пратам специјален поздрав до Karak бидејќи само таа ме „поферма“ за мојот т.н. проблем, за кој веќе не се ни замарам. И поздрав до сите кои се фалеа и жалеа во темата Студентски стипендии...Џабе се препираме ние, кога господинот Министер за образование си уживка.
СП (намбр 1 ) до сите на кои им се спие, ама ги мрзи да станат од столче и да си легнат И СП (намбр 2 ) до сите кои ме поздравиле, да не ве набројувам!
СП за Озбилна жена, Гордана10, Вајлд Чајлд, Марама, Тедимече и Скај ејнџел И СП за Карак и Анат И СП за сите студентки
СП до сите кои не ме поздравиле и нема ни да сакаат некогаш да ме поздрават И до тие кои не ме поздравиле но можеби некогаш ќе ме поздрават. И до тие кои ме поздравиле и понатаму ќе им надоаѓа некој мераклиски нагон да ме поздрават. И до тие кои ми побарале анализа но сеуште не сум имала време ниту инспирација да им ја направам, онака за мерак - за да си ги чешате мешињата кога ќе ја читате и да си велите - охохооо И воглавно поздрав до сите кои денес ги боли главата да им направам, здраво - ма здраво!
Голем голем позз до сите што се заразивме и сме зависници од фемина и polyvore .... како зависници по дрогичка
Досега не сум те поздравила, но ете сега те поздравувам затоа што ептен ептен си ми мила и ни еден твој коментар не ми бега од око. Дури и Х страни да пишуваш јас без двоумење ќе се фатам да читам а очите ќе ми светкаат до самиот крај. А ова за анализичката многу пати ми светкало да ти пишам ЛП ама си викам што ќе те замарам сега пак јас ... Ти праќам голема гушка.
И јас денес специјално ја поздравувам Пирамидата Лувровска. Одма да престане главоболката, под итно наредувам .
СП ДО МОЈАТА СЕСТРА ПРИРАМИДОВСКА! Пред некоја минута, повторно ја прочитав анализата на Пирамидата моја најмила, што ми ја има направено во „Анализи на членови од форумот“... Чудно. Како човек што не ве видел никогаш во животот може толку убаво да ја запознае вашата душа... Мојата душа таа ја разработи и ја срочи базирана на само неколку поста... И ме долови, како пред себе да ме гледала целиот свој живот... Ти благодарам сис, ама навистина ти благодарам
СП до БОКИЧКА, до оваа мојава сестра луда над мене - па мислам хелоууууу не се дружам јас со билокој бе! Бејби коа ќе пиеме мартини кај тебе у куќа на Водно ма? Мислам хелоу, грлово ми се исуши! Луда си! http://www.youtube.com/watch?v=3ZlHnjB-fCU
СП до Анат....многу ми е мила и ја сметам за исклучително емпатична грижлива и интелегентна личност!!! Само на некој му помага по форумов!! Имај убав ден наша убава Анат!