До Лакримоса. И посакувам уште многу успеси понатаму во животот и многу среќа се разбира. И упатувам еден петочки поздрав до сите мои сакани Феминки!
До моето Теди Не сум и пишала одамна, ама ја сонував... Бејби - беше инструкторка по аеробик со афро фризура од 80-тите и бесен шарен стегач во глава
СП до лудачката моја Жоел-не се нервирај, ќе се средиш со факсот. Чирибирибела-и ти без нервози, не е убаво за бебенцето, ќе се најде она што го барате.И сакам слика од после тоа кај што ќе идеш. Аннатх-кај тебе нема нервози, опуштено со другарчето на моево и со лесно понатаму... Пуфлиња мои, многу ми е мило што ве запознав, вие сте три различни карактери, а сепак сите со исти желби. Марама-информирај ме за секоја промена на ситуацијата, можеби ќе најдеме заедничко решение. Карак, Гордана10, Лудо19, Ариел, Неса посебни сте си на свој начин, ми влеговте под кожа со постовите и муабетите. Лејдис, се читкаме приватно (со некои од вас де)...
СП до сите феминки кои вечерва ќе се журкаат! GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN! http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
Е сега еден специјален, најспецијален поздрав за ФБИ и да и кажам да си чека наскоро анализичка од мене. Исто поздравче до Офспринг, Тедибеар , Пинк (па каде си ти, не те сретнувам нешто во последно време по форумов. ), СексиЛејдии, ууу, Секси Лејди ии Д Кендии.
Фала на поздрав А јас ги поздравувам сите што не се излезени вечерва, и НЕ уживаат во домашната атмосфера
специјален поздрав до тролиштата ремзиии и урзулаааааа,што ми ја разубавија вечерта а посебен поздрав до моите бранители мистери,вајлд чајлд,кате21,спаркс,вики44е. нелче -имате навистина добри живци,јас се откажувам
СП до сите обожаватели на дуо-триото „ДРЖ МЕ МАЈКО,ПЕРДУВИ ЌЕ ЛЕТААТ“........ја користам оваа прилика да распишам конкурс за избирање на трета членка, па да бидеме три 'в едно