Готово,добро ни дојде Вајлд Репертоар ќе се направи, музика од сите врсти ќе има, свирки да закажеме ,а како дополнителен предлог викам да си ги земеме Јуксела и Ремзии, за трбушен плес или сл. Ај да не сум оф поздрав до ФБИ и Вајлд, ДМПЛ ќе растура
И јас сакам да си ја поздравам Сеси денес специјално со една музичка нумера во изведба на Дади Јанки. Ајмо Сеси РОМ - ПЕ! РОМ - ПЕ! РОМ - ПЕ! http://www.youtube.com/watch?v=tVDHqeHdvGg
И јас те гушкам тебе душе мило Ја гушкам и Озбилна жена, и Стафриш, и ФБИ, и Георгина, и Дафниии, и Росонерка, абе сите ве гушкам И Митка ја гушкам, море со неа и еден г`зотрес ќе удрам Eве ви една песна за тресење на сонцево http://www.youtube.com/watch?v=Fk2iSMqbNDM Па кој сака нека дојде да се тресе со мене и Пирамитчето Не ми замерајате, не е до мене, до сонцето е А кај ми е Сонцето? Едит- ќе пукнам, во исто време, иста песна
И ај речете после нема нешто - во исто време иста песна Сеси и Пирамитката се поврзани некако ај сеј. Специјално ве поздравувам пак.
И јас да ја поздравам Оффи. Имаше доста работа но си треба ред и мир на форумов. Да нема караници, препукувања и други смрдливи работи
СП до милата, убава, фина и умна идна мами Анат. Ми ги лајкнува Star Wars нон стоп , тоа детуле, да е живо и здраво, ќе има убав вкус за филмови, исто како мамичка.
сп до сите економисти Економска поезија Ти си мој капитал, пазар на мојата љубов. Те сакам рационално,економично. ...Без оглед на амортизацијата, никогаш нема да те расходувам од љубовта на конто сомнителни и спорни побарувања. Те сакам како вишок во производство !!! Ти си мој капитал,мој пазар на мојата душа, те сакам економично и рационалоно, никогаш нема да те книжам на отпишана вредност зашто ти си мој вонреден приход !
Специјален поздрав до Блу и мојата имењачка Анастасија85. И до сите оние кои што оваа саботна студена вечер ја поминуваат дома.
Сп позз..до сите кои сакаат само да се релаксираат и да имаат малку мир бар на миг.... со еден куп политанкички од мене моментално тие ми се најслатко друштво
Специјален поздрав и до тебе Тенкаии. А инаку ти Анастасија си се викала? Моето име ми е скратена верзија од твоето. А инаку исто сакам да ја поздравам Мартинченце (така беше мислам )
Вечерен СП до Карина милата, Енца и Мистери. Онака Оти ми се мили де Имам јас доста милички тука на виртуелново бистрење на мозокот
Специјален поздрав до енца Никако да те прочитам како што треба. Сега разбрав дека си почнала да работиш, и ако е така - честито! (па се разбира, наскоро напредувања и покачувања на плата ).
Ах колку ме израдува поздравот од моите омилени Катето и мојот идол од форумот Ариел (инаку да, се вработив пред 2 месеци...ќе ти пишам лп деновиве )....фала вииии.... ми изнудивте насмевка...ме израдувавте баш....ве поздравувам и јас, специјално, најспецијално и еден сп до Лилитката која ме видела денес а не ми се јавила