СП и до тебе Бланка, не се нервирам јас многу за политика Туку утре ако не ни појде на натпреварот, е тогаш стварно ќе се изнервирам Гушки и до тебе
Благодарам на поздравот Трендафилче возвратено!!! Нормално дека ќе ти ги лајкнувам постовите со Star Wars... како љубител на научна фантастика мило ми е кога гледам дека некој исто така ужива во тие филмови! А за малото - јас се надевам дека ќе има добар вкус за филмови... ма јас ќе му го створам
Нај СП до Сесилија! Ма кој што сака нека каже , Сеси е закон во секоја смисла на зборот Мерак ми е да те позз , имај убава вечер
Само да го надополнам поздравот, поздрав до нив со песнава http://www.youtube.com/watch?v=ZRDVF2RoAIg . СП до Катакомба, Пирамида, Горде и Бројчето.
СП до Офи, Бланка, Штрумфета, Cia-ra, Дафне, Пирамитка, Спаркс, Кукличка, Џули, Мисс, Трендафилка, Гордана, Росоњерка, Фби, Бројче,Иренна, Орхидеја и Нелче
Сп до Трендафилка, до бројче, до Ханибан, до Бона, до Иренна, до Душица, до Гоу, до Хипица, до Горде, до ОЗбилна жена, до Виножитка, до Карак, до Ариел и Анат, и до Марама. За вечерва доста се ве гушкам сите.
Сакам да ја поздравам Сефора, ептен ми е мила девојката и ми зрачи со убавина, искреност и смиреност. Сефора,
Специјално ги поздравувам оние кои ставаат лажни слики во Модни критики и им препорачувам само Get a life! Поради таквите е многу возможно темата да отиде под клуч.