СП до Виножитка , со задоцнување но од срце честитки за положениот испит и возачката. Биди добар возач. Поздрав до твојот вереник , по кажаното си направила добар избор,и со задоволство навлегов во твоите напишани делови од твојот веренички живот. Сега знам дека добро се грижи за мојата виножитка СП до Ана забележав дека е во блажена состојба, многу ме радува.Твоето дете ќе биде гордо на ваква мајка . Душо, се знае полот , мислам за дар на која боја да се подготвиме СП до мојата Оффи , Пирамитка, Џули, и Феарлес ... ете одамна не сум ја поздравила , поздрав и до нејзината мајка . Феарлес е добра девојка СП до Најсериозната Горде и ти си била како Озбилна Најсериозна Леле ма Горде, каде згрешивме Ете тука кажа се Озбилна и немој да сте ме избришале Јбг повозрасна сум
специјален поздрав денес и тоа со причина,големо фала до алана,теодора и јули77 кои ми дадоа храброст да си ја извадам шпицата од прстот ,каде веќе два дена ми гноеше во прстот,собрав храброст и си го распарав прстот и сега си ставив прополис и ми е подобро.уште еднаш фала.
СП до Хепигрл и сакам само да и кажам да биде навистина хепи, како на никот. Се ќе биде подобро, не се грижи. СП до Трендафилка. Мила девојка бре.
Поздрав и до тебе Озбилна Жена, добре ни дојде назад на форумов! Благодарам за убавите зборови, и да, се знае полот... машко би требало да биде
СП до Дејзи,Ливингглам,Вики,Лукс,Ема.Ск,Џули,Спаркс, уствари до сите само поздравувам некого што да правам,мили сте ми сите ете така, уште еден подрав од Озбилно/Неозбилната Гордана
специјален поздрав до Карак која ме насмеа слатко. И најспецијален поздрав до Иренна, благодарам на прегратката возвракам уште посилно и потопло.
СП до Сесилија. Морам да кажам дека I was wrong about this girl Не ја сакав на почеток, ама како повеќе ја читам, се повеќе ми се допаѓа. И СП до Fearless- ми се допаѓа колку е праведна и непристрасна
СП до сите феминки кои денес се чувствуваат како ROCKSTAR !!! СП со песнава http://www.youtube.com/watch?v=FJfFZqTlWrQ
СП до ФБИ која во последно време ја читам повеќе http://funkikermit.uhri.com/wp-content/ ... eyFace.png