СП до сите оптимисти на форумов! Ни сама не знам зошто сум волку исполнета и среќна попладнево, ама ептен се радувам. Ваљда дека дојде теткава.
До најголемото мое срценце Јуле шо си дојде денес и ми го разубави денот и неделата севкупно етен сум СРЕЌНО
Пред крајно да ми се преспие редно е да се подготвам за училиште. Сп до сите оние кои тек сега им текнало да пишуваат домашна и да видат неколку пасуси од книгата со " надеж " дека го знаат тоа. Спојлер се надевам не сум единствена особа со недостаток на време И лека ноќ, имајте убав сон
До сите вас, и при брдо обврски, наоѓам време да ве читнам Femina addiction, if you know what I mean И Мајгрл, и јас погрешно те протолкував, одев на девизата “ `С ким си, такав си“ , ама сега си ми ок
Поздрав до сите кои "уживаат" во секојдневното возење со ЈСП едноставно неповторливи искуства и неопишливи чувства буди секое наредно возење!
Поздрав до сите љубителка на 10ка со кромитче Посебно од Дестан мммммммм кебапчињата на нашето детство Токму овие.
СП најпрво до сите вас ФЕМИНКИ! Ми фалевте женишта Ама сепак, сакам пооосебно да си ги поздравам: Џулс, Пирамида, Тренди, Ливинг, Анет, Сеси, Трендафилка, Дафне, Бројка, Гоу, Виножитка, Офи, Марамка, Скајче, Мисица Независна, Вајлд, БиЈу, Старфиш, Боа, Мимс, Баге, ФБИ, Хипи, Теди, Иренна, Георгина, Фиерлес, Квин, Лоли, Анфеитфул, Аннннни, Ози, Кате, Кукличка, Лукс, Ким, Вери, Тенкаи, Ангелче, Бона, Викиче, Карак... Ваљда не пропуштив некој, а Леле женииии! Ме измачивте , ама ете сакав да ве набројам. Некако тако је дошло из душе!
Еден подолг СП и од мене до форумџики кои баш во овој момент сакам да ги поздравам Бокичка и Џули - чисто онака да ве бандитки Росоњерка - абе биваше сега ќебапчињава да ги спомнеш, ах ах, поздрав до тебе и до десетката со кромид Георгина - чекам да ми кажеш дали ја реализираше мојата идеја и секако како си помина? Тенкаи - уште еднаш честитки за внучето! Гоу - нешто те нема, ало еј, оу! Активејт јорселф! Ливинг, Сеси, Старфиш - ќе ве прекрстам во Поливорки сите до една, инвентивни и ужасно мили чупиња Дафни - уште го мислам тоа кафето кое ми го препорача, ќе мора да се пие! ФБИ - чисто онака, да ми те поздравам Анат - и тебе сакам да ти удрам денес еден мераклиски поздрав. Погали го мешето за мене И за денес уште еден СП до Озбилна жена. Добре ни дојде назад! Задоволство е човек да те чита и навистина фалеше на форумов! Ве жени и девојки!
СП до blueparadise ,TheCandy880 ( mn si go zasakav cupencevo ) dusicaSk,vik44e,Gordana10, i do babyketi
СП до Joelle која во мое отсуство ме поздравила и, и посакала на озбилна да е среќна таму каде што е . Благодарам за убавите зборови . СП до сите девојки , жени
Ајде да си упатам едно сабајлечко поздравче до неколку драги феминки Ливинг,Оффи, Аннат, Мерлин Монро, Ана-банана, Пирамитка, тедибер, Џули77, блонд, Старфиш... Имајте убав и исполнет ден. Мх мх шоубо си е топличко денес, за мерак. Па удрете на шетња!
Бокичкаааа!!!!!! Тебе сакам да ми те поздравам! Се чувствуваше твоето кратко отсуство на форумскиов простор полн женски џагор! Си се распукавме со дебати, си ги искоментиравме гардеробите, си ги кажавме дневните емоции пошто сме такви емотивни Пињади! Фалеше овде, меќу сите овие штиклички! Пирамиткаааа!!! Онака, тебе по дифотл те поздравувам пошто секад сакам да те поздравам! Кажав еднаш, хочу опет, би те ставила на постер у соба!!!! Имај убав ден ти убава смеѓа урбана неконвеционално своја и конвенционално наша феминке!!! И кафето...едноставно не смееш да не го пробаш. ве бубнувам!
Јас сакам да го возвратам поздравот до Бокичка, Пирамидката и Лакримоса и да ги поздравам Скај, Росоњерка, ФБИ, Мисс, Сеси и Ливинг. Трендафилка и Офи некако ми ги снема, а може и се лажам Пишувајте бре жени, сакаме да ве читаме !Ова ви е опомена