Специјален поздрав до Трендафилка која ја снема ( сигурно ги чита колекциите од матица ) и се надевам се и е во најдобар ред. Бројче која страшно ми недостигаше Карак и Иренна две толку мили женски суштества просто човек да се чуди. До Виножитка,Џули,и сите други бикици на форумот. Анат, Ариел, ОЗбилна жена ... Секој нивни збор е наместо. Изградени цврсти стабилни жени за пример. Оффспринг која е сменета и не влегува во расправии Кенди, Бију, СексиЛејди ... Три слатки мили суштества. Ангелче која фали на форумот. Гордана10 која е многу стабилна,добра, искрена, скромна. Ливингглам која е прекрасна девојка Хипица и Гоу кои фалат. Поготово Гоу скоро ич не е активна. Лукс и Ким кои уживам да ги читам и толку ми се слични Старфиш,Скајенџел,Катакомба,Мимс89 и Марама. Мистериуз,Неверморе и другите неколку машки докази дека не се сите машки исти. Мистериозна девојка со која одамна немаме сврзано муабет Жоел и сите други кои живеат во странство. Дафне и Георгина зашто се скроз забегани ( позитивно) Ози, Спичлес, Кате21 кои се страшно неактивни и се приметува нивното отсуство. И за крај до Сесилија и Лилит за кои признавам немав донесено лош туку малку погрешен заклучок кој целосно ми е сменет. Сп до Бокичка и до Пирамитката И сега за сега поздрав до сите мрзливи суштества. Благодарам на вниманието. Ве гушкам. Поздрав. Специјален.
Mysterious, и јас тебе те поздравувам! И ти посакувам еден претерано сончев и ведар ден! И до Тедимече која ми е многу слатка како има тенденција сите да ги прави бикици на форумов Еднаш мене - сега гледам Бокичка ја пишала помеѓу бикици. Јарец е она, душо
Хахахахаха Лелеее Па не знам како сум утнала сега ќе редактирам. Тогаш сп до јарецот Бокичка и водолијата Пирамитка (која ненамерно сум ја изоставила од поздравот )
Сп до Теди.. фала срце на поздравот, еве поздрав и од мене Сп до сенза..кај си ма ти.. кај се изгуби? Сп до Секси лејди
СП до асистентот по биологија на клетки. Ах, кога гестикулираш со тоа рацете за да објасниш нешто СП и до Викиче, која Бог знае каде е, никако да ми врати на пораката. Моме сега кога сум слободна, има да падни едно чет смеење ол најт лонг. И НАЈ СП до Фиарлес која ја закасав многу, мнооооогу за многу кратко време. Гушка А и ќе заборавев Мистери, на кој што сум му должна услуга.
Е јас сакам да ги поздравам малку и машките членови на форумов. Значи поздрав до Mistery и Nightwalker. Исто сакам да ги поздравам Whatsername и Scar.Tissue.
поздрав до моите другарки кои секогаш знаат како да ми го направат денот прекрасен ги сакам најмногуууу
Поздрав и до тебе,само што јас наместо да учам,си седам на Фемина и ич не ми чуе. Денот е сеуште млад
Еден поздрав до Спаркс која што за малце без спиење ќе останеше и еден огромен поздрав до БЛУ!!!! за поштовањето
Еден вака срдечен поздрав до имењачката Мистериозна !!!!! И уште еден ваков срдечен поздрав до Hipica, а воедно и тенкју зашто ми го најде новиот аватар
сп до сите кој ме поздравиле а и тие кој ме заборавиле. денеска ви ја посветувам на вас феминки песнава мора да ја слушнете и видите!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=FJl8Giz6FaM