СП до Карак, што вака убаво ме намсеа пред спиење Кој вели дека ЈуТу не слуша и не пее турбофолк, а? А?А?
А бе одамна не сум поздравувала никој а толку многу сакам да ве поздравам. А зошто така.. епа.. хиих. Еве прво би ја поздравила Бокичка затоа што мислев дека е озбилна а уствари заклучив дека е ептен откачена чупа . Пирамидата обавезно затоа што е полна со позитивна енергија и секогаш расположена, обавезно ја читам и ми е број 1 омилена форумџика . Оффи сакам да си ја поздравам и да и кажам повеќе да коментира оти сакам да ја читаам и да не забушава . Гоу Грл обожавам да ја читам и сакам и таа да е повеќе активнаа Багуфче да си ја поздравам обавезно и да и кажам оти сум и лутна и дека сеуште чекам да ми го протолкува сонот. БоаВиста што во многу нејзини коментари се пронаоѓам и се согласувам со нејзините ставови и погледи Мисс Независна, Россонерка, Старфиш, ФБИ - Згодните рипчиња што ни го красат форумот Мама Блонд која обожавам да ја читам, посебно кога пишува за нејното бебуле И другата мамичка Анат Дафни и Џорџина нема шанси да ги скролнам, ми кочи прстот Спаркс која ги изгледала сите филмови на светот и и се допаѓа Дневниците на вампирот... и да, ептен ми се допаѓа аватарчето Моите другарки кои се нови на форумов Душица-ск, Мимс89, Марама,Карак, Енца, Блупарадајз, Бројче, Фиарлес, Фајркуин, Кендица, Вајлд, Тедимече, Хипица, Џули, Анастасија85... А бе сигурно сум заборавила некој но во наредна прилика.. затоа ги поздравувам сите форумџики
Специјален поздрав,поспецијален здравје до екипата на чат! И огромно благодарам до Дејзи,вака што ме настрви..Ќе ти вратам девојко! Ве обожавам феминки мои,и по некој фемин ..
Да, да јадење! Пирошки, сиренце, палачинки, чоколадоо ! Мх,мх! Ај сп до Мистери (Ама дали до женското или до машкото, не кажувам, нека се пронајдат ) Убаво да спиете, и да се најдете вака после полноќ.
И те како се пронајдов тука, типична Скорпија . СП и до тебе ! Каква коинциденција, вчера пред да заспијам читав хороскопски водич за скорпија, толку се пронајдов дури си помислив дека е за мене пишувано и го пишувал некој што живее со мене .
СП до сите кои имаат мајки водолејки и си ги сакаат ептен онака, поептен - здравје! И до Дафни, чисто онака затоа што сакам да си ја читам! И затоа што е поим за одлична симбиоза на интелигенција и згодноќа, мислим јесте да! Ииии до Волфче - охриѓанчето кое пред неодамна изумив сосема ненамерно да го именувам во групата охридски феминки кои ми се драги
СП до сите што кога ја отвараат книгата прво го лепат носот на првата страна, да видат како мириса книгата, па ја пролистуваат да видат како мирисаат страниците, го лижнуваат показалчето и почнуваат.
СП до Лоли, Тања и Мисс, нешто ги снема на форумот СП и до Бланка, Дафне (лепотицата ), Пирамитка, Офи, Росоњерка, Анатх ,Горде, Џули, Бокичка, Есперанса, Cia-ra, ФБИ, Мимс, Данилела и Штрумфета