СП до сите гладни синоќа на форумот, ме настрвивте во никое време и денес неможам да прекинам да јадам а бе закон сте ве сакам сите, да не сте вие ќе нема што да правам!!
Ццццц, не бе, арно си викам јас....ме нема и никој не приметува, лошотилаци едни Еве да ве поздравам, да имате во предвид дека уште мрдам, наскоро се враќам на голема врата Не ве двојам, поздравот е за сите и за тие шо ме сакаат ,а и за тие шо ме нејќат http://www.youtube.com/watch?v=IJmt3dr9XYQ Ај нека е аирлија викендов што наѕира Ве гушка Георгина која тренутно е затрупана со работа до гуша
http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... mitstart=2 Жени мои,ве поздравувам и еве...Исплакнете очи!
Јас да си го поздравам Марли,не дека од наплив од толку поздрави по други теми,но стварно ме враќа во некои убави времиња,што од реалниот ми живот,што од форумскиот живот.
Сп до Sparks, со уникатен вкус за убави нешта. И со сите кои утре ќе уживаат со Венко Серафимов и пријателите
Мистериус не читав на нет, дома имам како тевтерче е мало и има многу страници од феникс Спојлер (веројатно некој за роденден ми го донесол или си го купила мајка ми, дома сме 3 скорпии) има во него и куќи на хороскопот, ама карактеристиките, вљубената скорпија, работа, пријателство, значење на семејството, домашни работи, твојата соба, облека, храна, хоби, празници се скоро ми е погодено. Спојлер Има и кој со кого си одговора, скорпија со другите знаци , објаснување за подзнак, часовен циклус, дневно-ноќен циклус, дневен циклус, планетите и нивните обележја има дури и табела за пресметување на подзнак со напомена дека не е целосно точна, бара и точен датум и час на раѓање итн. Има такви мали странички 80 се, ама кој ќе ги чита сите, за тие куќите кога не разбирам, нептун се задржува една година, сатурн пример еден месец во знакот бла бла. Ако најдам соодветна тема ќе постирам нешто, ќе препишам од овде .
Фала на поздравот Фајр Квин,еве и јас те поздравувам тебе Тука бев јас цело време,секој ден ве читкав и се` уште ве читкам.Можеби затоа што не пишував многу-многу. Гушки до сите од мене
СП до вшмуканата бубачка која не дај Боже да сум и у кожа! Којзнае каков крај доживеала... СП до терористот упс грешка ... херојот Виножитка!
И од мене СП до виножитка,затоа што ме изнасмеа со постот во СДК за бубачката Си створив слика од виножитка со војничка облека и правосмукалката во рака...
СП и до вас девојки А да знаеше со кој си има работа не верувам дека ќе се закачаше, а не па уште накриво да ме гледа
СП до катакомба, оззи, Горде, Вајлд.Ч мистериус, Ливинг, марама, Ангелче, спаркс И до Вики поздрав ако прочита некогаш
Jaс ќе ве поздравам сите од четот, со кои времето поминува побрзо. Кимче фала на поздравот. Поздрав бек. Трендафилка исто така ја поздравувам со која имаме ист вкус за серии, и ја искористувам приликава да и кажам дека ќе почнам Damages да ја гледам, затоа што негде прочитав дека и е сместена во подобрите серии, па не се сомневам дека е одлична. И поздрав до Росоњерче, со која ем си навиваме за ист тим, ем вчера ми препорача филм од кој ми се разубави животот(си знае таа зошто го велам ова) . Бацки.