Сп бројченце мило. Сп мила мојаа, I miss you!! Убаво да си поминеш, знаеш каде. Сп до Лилит, Шилеа! Ме воодушуваат и расположуваат со нивните постови! И се разбира, сп до моите најомилени девојки. Иии сп до тамарченце и тање.лове Ви благодарам девојки!
Оооооооп мила конечно да се најдеме на блиску растојание мегу постови, увек читам од тебе 2 дена одкако ке постираш, ова тазе 4 минути... па мило ми почна распустот мене конечнооооооооооо, неам за учење веке.. најспецијален поздрав до тебеееееееееееееееееееееееееееее и исто специјален поздрав до сите мои драги на форумов
СП Бројче Па пиши одвреме на време лп, да ме информираш како идат работите И еден сп до Гоу, ја нема нешто на форумов. И да не ги заборавам Озбилнажена и Ариел
Позз до анннни,аннии,ангелче,бројче,лижалка,душица-ск,вајлд чајлд,анфејтфул18..... и сите други кои ве заборавив извините.. ве сакааам
ме има виножитце....ама некако се на трчање ве читам па немам време да пишам за тебе и за бројчето што ме поздравила во некој од претходен пост поздрав и до цела фемина
СП до ГОУ моја мила. Не можам да те сретнам асално, а еве сега ќе се одјавував Ама ми се спие, спанка бре И СП до сите останати форумџики
Специјаен поздрав до моето мачорче што ми се смееше слатко оваа вечер Мојата братучедка што има само 5 месеци
СП до будните девојки...ајде станувајтееее http://www.youtube.com/watch?v=wQzp_PjPjq0 не ми се смејте,супер сум расположена