Специјален поздрав до сите што ќе си ја искомбинираат вечерва како нив им одговара. Јас Св.Трифун ќе си го славам со многу многу љубов,не знам за вас.
СП до сите кои со тато, или со мама се возеле со вовчето во Луна паркот во Скопје како деца. Па и како возрасни и се возат барем 10 пати едно по друго и прават лудории во последниот вагон. Или се возат сега со нивните дечиња или внуци и најголемо задоволство им причинува моментот кога можат да му мавнат на некој и моментот кога ќе се вкрстат шините и кога ќе го растресат задникот (оваЈа Трендафилка пробуди силни носталгични чуства кај мене!) Не сум шмизла, не сум лигла, но го сакам Скопје и го обожавам Луна паркот! Епа поздрав до сите кои ги делат истите чуства
Знаев дека не е се толку црно.... И јас те бакнувам малетко,а со толку големо срце! П.С. Го искористи ли брат ти?
Сп позз до сите што се ГЛАДНИ....но гладни во смисла со празно меше...туку ГЛАДНИ ЗА НЕЖНОСТ И НА НЕКОМУ ДА ПОДАРАТ ЉУБОВ
СП до Хипи, која мислела на мене во доцните часови... СП до Аннатх, многу ми е мака што си далеку... Ајде барем еден заеднички виртуелен ручек.... СП и до Жоел, која ми фали деновиве... СП и до сите феминки кои си имаат свој валентин, ама не се заедно денес... I mean...
СП до Боа, Џули и Пирамид Преубави размислувања во темана за политика, што едноставно ќеф ми е да читам и да се едуцирам од вас. И искрено да ви кажам посакувам да има повеќе луѓе како вас, едноставно да сакаат мир. Башка со Пирамид си имаме и симпатија према Аронофски, мислам дека и ти си еден огромен филмоман и едвај чекам во некоја следна прилика да си се изнаправиме муабет за другите негови дела, и општо прекрасни филмови
СП и до тебе Спаркс! Ајде деновиве да ја нападнеме филмската тема со муабети за Аронофски! Па и за други квалитетни филмови, секако е поинтересно од политика нели? Башка читам една таква книга сега - се вика The Film Club. Ти ја препорачувам! Јесте да, филмоман сум со тапија, ама гледам дека љубовта кон 7мата уметност, подеднакво ја делиме. Те поздравувам
До Охриѓанки, Скопјанки, Штипјанки, Кумановки , Битолчанки, Кавадарчанки , Вечешанки. И СП до сите на столот седат со двете нозе качени на столот.
СП до сите оние кои ме поздравиле , и не ме поздравиле До оние на кои им фалев , и на оние кои на им фалев До оние заљубените , и до оние пијаниците Сп од мене до моите омилени феминки,си се знаете
Сп до Кате21 Ми стигнаа денес, јавно ти се заблагодарувам Онака празничен СП ќе упатам и до Марама, Скај, Сесилија, Трендафилка, Старфиш, Хипица, Сенза, Боависта, Кенди, Ливинглам,Будаласум-па што, Душица и Мис независна А мора да ги поздравам и компанијата од темата за обложување и спортска прогноза Nightwalker, poison.ivy, Yipman2 и сите други што уплаќаат и ги пишуваат своите комбинации во темата. Спојлер Ај да ве почестам јас што фатив, само што ги подигнав паричките па вас први ве честам
Сп до Nightwalker и си знае тој штом почне сонцето посилно да грее правеш во Штип на плакнење очиња и лечење на срце
Сп до сите оние кои моментално си наздравуваат со чаша добро македонско вино (црвено или црно) Крв да ви се стори!