СП до најубавите македонски девојчиња Немаааа, немаааа и не ќе се родииии, поубаво девојче од македонче
СП до штрумфиот ( се надевам убаво си помина викеднов ) , Nightwalker - ( не сум тепач ) , marama , Sparks
Сп до Штрумфчето со песничево 17 нам је година....но сакаме да ѕиркаме во она за +18 http://www.youtube.com/watch?v=vJZSsHS- ... re=related
Хахахах ме пресмеа Кендице леле а песнатаааа е лудница Поздравче и до тебе ајде уште малку и ние ќе им се придружиме на +18
СП до Џули, Пирамидка, Ливинг Глам, Лукс и сите кои си гледаа мажиња во СДК и секако до иницијаторот Лудото и до Штрумфчето и Кенди- ѕиркачиња Да ја поздравам и Спаркс и нејзините челични живци кога се во прашање комшиите И да си ја поздравам Бројчето
Сп за дечко ми,кој ми го направи преубав денот и ми приреди најубаво изненадување. Сп за сите девојки кои за празников се напиле барем по една чаша винце. За многу години нека ни е,заљубени среќни и пијани
Денес СП до Ливинг Глам,затоа што ја замислувам како прекрасна и нежна личност со некоја мила нишка во неа СП и до Енца...Затоа што е среќна личност! СП до Сесилија,одамна ја нема,сакав да ја поздравам
А јас доаѓав на темава д ате поздравам ама ти си била побрза Тука сум јас душо постојано Зошто те нема на фб ?
^^^ Багуфче фала те поздравувам и јас, и од срце ти ја посакувам целата среќа на светов Епа двојниче тоа ти е телепатија.... а на фб ме има чат пат ...баш вчера се утепав фалејќи се само од раб не смеам на фб....не демнат ...................ама затоа инбокс редовно проверувам....бац
Сакам да ги поздравам Спаркс која е секогаш тука за мене кога се во прашање информатичките проблеми ( а верувам дека би била овде и за други проблеми ), Дафни која во нејзините моменти на среќа најде зборови за утеха до мене, и до Пирамидката, која секој ден се повеќе ја засакувам Уз пат си ги поздравувам и другите форумџики кои ги ценам и кои ме сфаќаат- Ливинг, Реинбоу, Лилит, Анатх, ФБИ, и многу други кои ми го прават ова форумско катче мое топло и пријатно прибежиште и место каде наоѓам решенија за многу мои преблеми. Ви благодарам што сте тука, што сте мои виртуелни пријателки.
СП до сите феминки кои упатија несебични преубави зборови денес за мене. Па и до оние кои ми пратија виртуелни торти преполни со калории, машина за перење со јака центрифуга, еден куп пирамиди, тоблероне облици и анаконди кои се качуваат по торти - ВИ БЛАГОДАРАМ, јаки сте! Ме пресмеавте, ме разнежнивте Вечер ќе ве почастам виртуелно со по некоја алкохолизирана молекула во течно издание, а сега ве поздравувам јас и мојата нова фризура која ми личи на годиниве. Па на Бинго одам бе будало или да славам, а? Фокси лејди, оу је!