СП до: Ливинг Глам, Багуфче, Најубава2010, Лилит, Бројче (Бројче попушти веќе еднаш ), Викиче, Би Ју Спојлер Не ги трупам поздравите, со причина се Нај СП до: (Не)Мистериозниот Мистер Мистери Спојлер Мистери, Мистериии... изненадуваш, позитивно нормално
До Оффито ...и фала на овој коментар ....многу ми значи ќе ти пишам срцко јас лп само малку да сум послободна ...абе јас во сите теми ве давам, делам совети за исхрана и вежбање вие јок не ме слушатее
А јас да го поздравам мистериозниот Мистери, но се прашувам дали ќе успее да остане мистериозен до крај
Сакам да поздравам неколку многу мили феминки Багуфче Штрумфетка Бројче Лудото blueeparadise Волфче Марама
Сп...до Teddybear онака без некој посебен повод,едноставно песнава ме потсети на неа http://www.youtube.com/watch?v=mBTSG_Tryhc
СП до pink4ever Се согласивме со една прекрасна феминка дека нашето мало pink4ever е многу умно за нејзини години. Башка е мила... Ушите да и ги ручкате.
СП до мојата генерација! До прекрасните Ариел и Анат. И до Мимс. Така ми дојде вас да ве гушнам - онака - ооооо
Иако веќе подолго време ја нема на форумов - СП до Free. Доколку прочиташ, знај дека фалиш на форумов.
Ја отворив темава токму да го направам истово - да ги поздравам Пирамитка и Анат Не само затоа што ми се генерација, туку зошто се навистина посебни!
Фала Фајр на поздравот и сликичката Возвраќам со голем поздрав и гушка Ги поздравувам и Реинбоу, Старфиш, Багуфче, Росоњерка и Мис Независна.
СП до Лилитка.....и имам една причина за тоа...многу едноставна ......напросто ја обожавам девојкава.....
Сп до Теди, Броукен, Сенза(сензоо, ај мис ју соу мачч! ич те нема на муабет!) Сп и до СИТЕ Феминки, кои ми се посебно драги