Е старфишу едно специјално благодарам за поздравот и ти враќам еден гоолем, голем поздрав. Исто СП до Пинк, ВајлдЧајлд, Дејзи и Мацуш. Па и јас малку да си ги поздравам моите паметни и мили врснички. Поздрав и до нашата поетеса Шелеа и до Трендафилка. Прекрасни сте девојки!
до џули-одамна ја немам поздравено,до полусестра ми-би ју,до колешка ми-марама,до моите најомилени трандафилка и сесилија,лилит.....до оззи едноставно онака.до мистери глевниот за четот....до вајлд-ми недостига,до гоу-зошто често се согласувам со нејзините мислења.до фби и боа виста-зошто ми се најубави.до сестрите скај ангел и росонерка-многу ми се слични....до мајка блонд....до мај грл и до анннни имаат интересни мислења....до ливинг глам зошто обожавам балерини.....едно големо за вас и една за сите......еееј и за теди меченце обавезно и дејзи!
Најголем СП до Мисс Спојлер (срцко те чекам јас тебе да си поприкажиме ) До катакомба, пирамитка, россонерка, дафни, хипица, ливинг, аннатх и до цел охрид Ете тие сакав да ве поздравам денес
До сите! Ај ем бек! Мисед ју а лот. И еден нај специјален позз. до Роси, Вики, Сеси... Е сега најсериозно ќе ставам слика утре. Не ме тепајте.
Сп до Георгина се чудам како досега не сум ги забележала нејзините прекрасни постови Сп до Ema.Sk да издржи силно до крај и да го откаже пушењето. Сп до Блу и да не дозволува некој да ја расплаче. Затоа што If someone broke youre heart i will break his nose Спојлер не дека сум силна, ама тогаш сигурно од внатре силата ќе ми сполета
Абее пинк, срценце си навистина! Ти благодарам и те гушкам илјада пати. А инаку преска ја заборавив и Ангелче, уште едно паметно девојче.
СП до Бланка, Анастасија, Офи, Росоњерка, Трендафилка, Џули, Бројче, Дафне, ФБИ и Тања Ме немаше два дена и почнавте да ми фалите
Еден СП до девојките кои најмногу ми фалеа додека не бев присутна Старфиш Ким Росоњерче Дафни Ливинг Скај Боа ЛаЧика Ема Пирамитка Гоу Теди Марама Карина Багуфче ФБИ ... Само да знаете дека секој ден барем еднаш помислувам на вас , и кога гледам низ градов некои згодни девојки секогаш се прашувам да не е некоја од вас...и после сама на себе си се смеам Љубим вааас
Missy Miss Independent! И да знаеш дека сме тие! Ни недостигаше љубовџике, еве ти на еден специјален поздрав и од мене!
специјален поздрав до Tереса, Mаријано, Aида, луиса, Aртуро хеновева, Aурора и да не ве набројувам многу сте! (да не личи ве поздравувам за лајк4е) денес начисто збрлавев