СП и до тебе Бројченце.. Навистина преубава е песната, и јас многу ја слушав порано, ме потсетува не некои работи.. А и моето име го носи.. Ахх, спомени, спомени.
СП до следниве мили феминки Росоњерка, Боа, Ла-чика, Старфиш, Дафне, Скај, Мисс и Анастасија (фенси чикас) Ливинг, Пирамитка, Сесилија, Георгина (омилени сте ми за читање) Кенди, Марама, Анет и Пинкфоревер......(мили сте ми) Мистери Имајте убава вечер
Специјален ама најспецијален поздрав до Бројчето , Трендафилка и Иренна ... Ве гушкам девојки И еден ултраспецијален поздрав до Мистери. Свака му част на живците Edit: поздрав и до Кенди ... Сега го видов поздравот. Фалаа
Поздрав до - Георгина Дафни Пирамид Лилит Силни, умни, саркастично-цинични женски примероци. Светот може комотно да се гордее.
СП до сите кои обожаваат повремено да се изгубат во светот на долгометражните анимирани филмови. Како што кажа Старфиш во еден пост овие филмчиња носат доста убави пораки.
Ах се пресмејав, поздрав до кумата Џорџина Бацки гушки крушки http://www.youtube.com/watch?v=wEugrifPjSI
До мојата идна свекрва ОГРОООООМЕН ПОЗДРАВ Што пријатно ме изненади денеска Ми купила подарок (и како да знаела го одбрала она што ми треба) Електрична четка за фенирање. Идам да ја сефтосам
Еден гооолем поздрав до white.kitten и до оние двајцана, што ми ги вадат живците.. Ама ајде, ќе помине набрзо, се надевам. Инаку поздравов не можам комплетно да го завршам ако не ги поздравам Мистери и Најтвокер уште еднаш. Морам! Најјаки сте дечки, само продолжете така!
Поздрав бек до FBI - незнаеш со какво задоволство те читкам и до ludoto19 - многу ми значи И сп до beached - Сигурна сум дека за некое време ќе си една од најчитаните феминки happygirl - да ужива во среќата потполно и максимално rossonerka - Да си имаме пар на форумов, значи дупла среќа
Позз до Shelea кога и да забележам мислење од неа маусот сам ми се прилепува за да кликнам и да ја читнам позз женска hugs
поздрав до сите мои феминки еве ви праќам многу покрај бурното време што го живееме одвојте време за добра музика која ги полни батериите до крај и која ќе предизвика бура од чуства во вас. тоа е едно и единствено, магично доживување. ве поздравува вашата жоел http://www.youtube.com/watch?v=QEllLECo4OM
Поздрав до Фајркуин Кенди Спаркс и сите обожаватели на The vampire diaries.. Can't wait till tomorrow
И јас се приклучувам на поздравот на марамка. СП до Теодора (оти така некако ми стана мила уште од почеток и сакам да си ја читкам) и до марамка (оти си душиче бе и најубавка си ми со врзано косиче ) Ве гушка вашата расположена мама блонд :geek: