сп до сите турбофолкери што биле вчера на скрим мјузик фестивал и од денес се рокери.. гледам на фб бааги ги има
И до ла чика, затоа што ме уби со фотографиите од штикли што ги постирала! Лоша една! И до сите останати, да не ве набројувам, многу сте...Имајте убава вечер!
Специјален поздрав до Анастасија1985, ем од ЈБТ, ем можеби комшивка и до мојата Оффи - WE ARE ALMOST FAMOUS GIRL
СП до сите Битолчанки, а посебно до Викиче. И еден посебно специјален поздрав до сите антитурбофолкери.
Кај се собравте сите од една генерација па и од исто школо?! Мој предлог - земајте алманахот и седнувајте на кафе Од мене онака мамурен поздрав до сите кои завршиле во ЈБТ, паметни цури излегуваат од тој калап, паааметни И до сите оние кои немале поим што пееле додека играле ластик и си пееле Ема есаса а не спелувале Мисисипи. (арно на италијански што не сме спелувале како во вицот - First Emma comes, then I come, then two asses come, then I come again...)
Срцка бе. Те поздравувам и јас тебе. И ја поздравувам твојата палета со четки која еден ден ќе ти ја украдам.
Специјален поздрав до Lacrimosa и сите позитивни девојки како неа кои ми помагаат да ја редуцирам нервозата кога ги читам...а да специјален поздрав и до Annath која е секогаш тука со своите совети