СП до Ангелче, Штрумфета, Квин која ми фалеше и сеуште фали , Анастасија85, Блонд, Страфиш, Викиче и Оззи. Ве гушкам и
СП до сите феминки од моето козметичко катче Спојлер Спојлер Шала, секако. Жени ќе ве искрадам некој ден! СП до сите катчиња во темана, деновиве ако успеам да сликам ќе го постирам моето мало, но корисни катче.
До Лудото19 Не знам зошто (Или можеби е очигледно зошто ) ама мислам дека таа кога и да се уклучи на Фемина им прави систематски преглед ама баш на сите активни и по малку застарени теми и мислења.. Трагајќи и надевајќи се дека ќе најде некое смешно мислење да го цитира во соодветната тема Благодарение на Лудото ништо смешно и да сакаме нема да пропуштиме
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Annath, CoverGirl10, Faline, katakomba24, la-chicka, ludoto19, martincencee, mims-89, peperutkaa, Scar.Tissue, Tenkai, thinkerbell, Zlatusko и 16 гости Епа ајде позз за вас феминки,што неделава ја почнуваме и заврашуваме на форумов А најголемо позз до Hipica за прегратката со магаренцето
Посебен специјален поздрав до Битер грл...Ќе дојдат подобри денови,еден ден ќе бидеш горда на себе и на твоето мало семејство! Те силно и те
сп до професорите што ке ми предаваат втор семестар.. и нека имаат малце повеке разбирање кон студентите
Горда сум јас и сега на себеси и моето мало семејство и се надевам дека тие подобри денови ќе дојдат што поскоро. Ти испраќам безброј и и ти благодарам!
Ајде еден СП до сите Феминки! Одамна се немам вклучено на форумов, да не' помислите дека ве заборавив! Ве читам секој ден! Патем, имајте убав почеток на новава седмица! http://www.youtube.com/watch?v=_H6Ee2L8 ... re=related