Cп до лавли Hе се секирај, има време, ќе си го најдеш својот стил Hемој да се загрижуваш, нити да бидеш тажна, зашто сигурна сум дека феминките овде ти дадоа само искрен совет...A сите сме различни, различен вкус нели??? Tебе ако ти се допаѓа и ти дава самодоврба тоа што го носиш-носи си го! е, така, и ич да не се секираш
Специјален поздрав до моето поголемо маже и помало маже Не сте свесни колку многу ве сакам! И до rossonerka една од најпозитивните личности на форумов, уживам кога ја читам
Поздрав до мојата сестричка која исто се зачлени на Фемина (по моја индиректна иницијатива ) Love ya sis.
поздрав4 за сите присутни фемининки,и би сакала да ги поздравам марама и the candy.поздрав имајте убав почеток на неделава што ни престои
СП до Старфиш и Дафни! Добро што да ви направам? Киселкави гумени бонбончиња, какви што сте ми денес Не се ни осмелувам да ве гушнам, за да не добијам контраударац па Њутн да си го тапша егото таму горе некаде, за тоа колку бил во право со оној третиот закон, акција - реакција. Јас онака подмолно ви приоѓам, и ве буцкам со рамото - знаете како нели? Провокативно и невино, и трепкам многу силно сакајќи да измамам некаква позитивна емоција. Крц!
@ Старфиш и Пирамид ....груп хаг? Две лоши фризури и една ....смеѓа претпоставувам лепушкаста... со три средни прстиња кренати у ваздух за лошите зарови што ни ги увалија денес!
Мојата е лепушкасто врзана во многу бушаво репче, ама убаво! (мижи Асан да ти баам - ич не сум задоволна од косава денес) Груп хаг! И ќе ја повлечам и Сеси ако ми дозволите и ќе ја шмугнам помеѓу нас, и таа заслужува еден поздрав и хаг денес. И дозвола да дигне еден среден прст во вис
Фала пирамидке што ме повлече и мене во гушката, се надевам дека ќе ме примите ама и јас сум денес за никаде, и мојата коса е никаква од маслата што и ги ставав за потхранување па морав да ја врзам во пунџичка, ми дојде вчера, и плус од сабајле се што правев преснимав и сега треба одново . Мислам дека имам предиспозиции за да кренам средно маникирано прсте во воздух, нели
Бед хер деј, дополнителен понеделнички шит зачинет со скопсково шитосано време... Дап... Тоа се параметрите. Елај!
Сп до Nightwalker и до Trendafilka синоќе сонував како демек сме се запознале сме седеле во некое кафуле и сме си разговарале но во текот на целиот сон ти го гледам телото а фацката не можам да ти ја видам убаво
Поздрав и гушка голема за под чадорче за Марама, Пирамитка, Сеси, Спаркс, Џули77, Вилд, Старфиш, Штрумфче, Багуфче, Дафне љубовџиката, Џорџина кумата и Горде вегетаријанката.