Ајјјј ама сме слатки со штрумфот мој . Си го поздравувам него, те поздравувам и тебе Фајркуин и поздравче и враќам на Росонерче
СП и гушка со нашата идна мама - Ана. Уште еден специјален поздрав упатувам до мам... упс нашта модерна феминка - Роси! Роси прекрасно изгледаш и се облекуваш!
^Марамке јас најмногу се пронаоѓам во твојот поздрав. Се јадам а ништо не се фаќа . Те поздравувам и јас тебе
До сите кои се расположени за еден понеделнички „баунс“ Ееее кои журки, кои времиња. Предупредување - нема цензура спотов! http://www.youtube.com/watch?v=GkBnBSWfTMQ Ајде оставајте тоа пеглата, садовите, книгите, гајлињата, и bounce with me!
СП до Сесилија затоа што секогаш ја читам со задоволство, но денес со посебно задоволство..Многу многу паметна девојка !!
Поздрав до Annath за стрпливоста да одговара на сите наши досадни сомневања и минорни хипохондрични испади на толку фин,исцрпен и пристапен начин.Го претвара форумов во безбедно катче. Поздрав до Marama големиот борец со мека душичка.
Специјален поздрав до Боависта! Како што кажа Трендафилче еднаш на темава, така и јас сега. Лошо почнавме, но не значи дека секаде мора да се согласуваме, сепак сме во добри односи и тоа многу ме радува. Поздрав Боа
Јас би сакала да ги поздравам срцките LivingGlam, Lacrimosa, Rossonerka, Phyramide, ludoto19 и сите останати феминки
Нај СП до Пирамитка,Џули77 и Боависта,многу ми се интересни во последно време.Не дека порано не ми беа,ама сега посебно
Овде ќе го сместам своето "јубилејно " 2-илјадито мислење Сакам да ги поздравам сите форумџики што ме почитуваат и дружат на форумов, од вас многу сум научила се надевам ќе продолжиме да се дружиме и во иднина. Карина е нешто сентиментална денес, па можно е да продолжи со измачувачки и досаден говор полн со емоции затоа ќе речам доволно..сакав само да ве поздравам и да кажам дека многу ми значите. Ви праќам една голема прегратка и