СП до Штрумфетка, Теодора и Марама. Сп до оние кои се прават рамнодушни( или стварно се) на мојава нарав деновиве, кои не знаат како да пуштат рака на рамето мое, и да ми речат ќе помине. А не дека ќе помине, туку затоа што сакаат да ја вратам насмевката и оптимизмот Тенкју вери мач. Можам сама!
СП денес до Катето...и останатите што многу ги сакам ......си знаат тие кои се, ама еве во моментов баш до Катето....срцко...што и да е ќе помине
... до сите жени, девојки, девојчиња, сите убави и поубави, добри и подобри, нежни и понежни, сите заљубени и повредени во љубовта, сите кои го сакаат животот и можат сами понатаму...!!! Зашто ние сме се што не се тие, можеме се што не можат мажите, сакаме се што не сакаат тие. Ние сме нежни, кревки, убави, но и горди, тие пак се груби, без осет и себични. Можеме да им го направиме животот преубав за разлика од нив кои можат да го загорчат во два потези, а не знаат дека истото можеме да м го направиме во само ЕДЕН потег... Сакаме активно да го користиме мозокот кој ние во главата единствена, а тие само да го исфрлат мозокот кој им е главата што не се наоѓа на рамена!!! Поздрав до сите, главата горе, животот е еден, почитувајте се и сакајте се самите себе, после се останато!!!
позз до caroline.costa биди со позитивни мислички во главчето твое е така да си знаеш дека мислам на тебе и да си се видеме во блиска иднина
СП до Пирамитка(веќе не знам по кој пат,досадно ми стана имево) ... Дафниии, моја Бока,Анатх,Виножтика,Кате21(ќе биде се во ред) ,Сесилија,Марама,Битер грл,Кукличка Ск,Старфиш,Росоњерка,Енца,Иренна,Оффи,Боа виста,Штрумфетка,Данилела,Лавли,Мај грл,Хипица,Ливинг глам,Среќичка,Блу перадајз,.....и останатите...
^^^ СП и до тебе Џулке........ ......и до сите тажнички денес што ги читнав, и да им кажам , главата горе, и не ронете солзи затоа што оние кои се вредно за вашите солзи, никогаш нема да дозволат да плачете поради нив................немав време за поединечни совети, ама подршка за сите, и верувајте не сте сами, ни во среќата, уште помалку во тагата....
СП и до тебе Џулс (фала, и ти си досадна) И до оваЈа Бока што се губи, па појавува, па пак губи. Сад га видиш, сад га не видиш! И до Лудото, сега секогаш кога ја стегам Спојлер мочката ми текнува на тебе! И до другите. Ова ко нашиве кога најавуваат шоу - ќе учествуваат многу странски изведувачи како Сека Алексич и многу многу други.
Ве поздравувам и ја вас Јули и Кате21. Исто така сакам да ги поздравам Боа и Оффи, Георгинче, Марама, Старфиш, Росонерка, Спаркс, Пирамидата и Дафни. Енца, Ангелче, Вајлд, Кенди..
До Пирамитчето , Трендафилка, Ана , Марамка , Старфиш , Мисс !! И СП до Кенди ( извини комши за анализата ама стварно многу помалце седам на нет). Ќе бидит!
СП до сите што денеска на школо со другарките и другарите се дереа ко ненормални на делот „Чашата е преполна“ од „Свирете ја Зајди, зајди“. Веројатно не бевме јас и друштвото единствени.
СП за Џули и Енца Добри мои форумдругарки, мило ми е што можам да избегам малце тука, и иако немам што(уствари не дека немам, туку, не знам и не сакам) да кажам и напишам, можам малце да се затскријам од моиве мисли. Сп до сите