СП до Кенди, Скај, Лејди-ПинкХарт, Битер-Грл, Енца,Лилит и Офи. И еден Најсп до Кате, гледам нешто не е во ред, ама не можам да прочитам негде што... Само се надевам ќе се средат работите
Реинбоу Спојлер Нема ништо, совен тоа дека не сум „јас“ деновиве, не е „тој“, не сме „ние“ тие што треба да бидеме. И со тоа станав апсолутно некомуникативна, недружељубива, без желба за било што, се срамам од себе за се ова, и што е најтрагично немам храброст да превземам било каков чекор. Не ми замерувајте што се жалам ко бебе на форумов
Поздрав до Џули, Виножитка, Офи, Марама и до Штрумфета Многу ми се допаѓа штрумфчето бидејќи за нејзини години многу зрело размислува, на почетокот мислев дека е малку по возрасна.
Јас СП да упатам до Карина, Старфиш и Фрутини и да им кажам дека одам шеќер и вода да пијам откако ги видов сликите што ги постирале во темата Накит
СП до сите девојки кои денес беа со мене, макар и виртуелно. Прекрасни сте Ви благодарам СП до Тедимече со која имаме денес иста болка, мила те
Пред неколку минути во темата СДК пишував за најспецијалните девојки на форумот еве и еден најспецијален поздрав до нив Енца, Виножитка, Марама, Сесилија, Пирамитка, Дафни, Џули, Ариел, Анатх, Тедимече, Хипи, Лилит, Тања6, Хајди, Шилеа, Гордана, Среќичка, Бројче...и уште мн мн фантастични феминки ( еден ден можеби ќе се запознаеме на некоја феминска журка, а потоа со некое фино авионче ќе си заминеме на некое фино топло островче и ќе си пиеме фино ладно коктелче )
Да ... Најубаво е човек да си се гушка. Ем силно ем искрено. Сп до Кимче, до Марама, Бројче , Виножитка, Старфиш, Скар тишуе, Маат, Душицаск, N.a.t.t.y, Багуфче, Штрумфета, Бичд, Лукс, Гоу , Нејтири и сите прекрасни девојки на форумов кои иако не те познаваат несебично знаат да ти кажат убави зборови, да те утешат и да те дигнат на нозе. Ве гушкам сите. Благодарам.
Ве поздравувам сите што сте присутни на форумот моментално,со оваа убава балада <object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/t3uXVc9WNaw?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/t3uXVc9WNaw?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>
Колку себично, на шала се разбира! Поздрав и до тебе и до сите феминки!!! Браво и најискрено фала ви на сите за прекрасните совети, да знаете дека имате голема заслуга за моето опоравување и повторно гледање на работите со позитивизам, кој до пред скоро време за мене не постоеше Фала ви премногу!!! Кога се уклучувам на фемина, се осеќам ко на психијатар да сум отишла и после секоја сесија ми е се подобро и подобро! Колку и да звучи смешно, тоа е реалноста