СП до Марама и Теди ... Еве една голема гушка со огромна поддршка...Девојки што и да е поминува, а вие само станувате посигурни и посилни!
До Дафне. Изгледа сме од истиот вид деновиве. Море не изгледа, со сигурност сум и јас мала, бескорисна амеба, со лоша фризура и мрчаторско расположение. Биди ми поздравена.
До ЛивинГлам - си знаеш зошто! Неизмерно ме израдува! И до Сеси и ФБИ затоа што...епа затоа што си знаете зошто. Мистери, и ти си знаеш зошто. Сите си знаеме зошто, и нема потреба да прашуваме, затоа што нема потреба од ниедно затоа.
До сите медиокритети кои почнаа да ја постираат Африка,ама онака храбро и машки,со особен нагласок на оние од женскиот род! До сите мили и драги форумџики,парамециуми,чевличиња,амеби,богомолки,мурсулки,хероини,партизанки, мајки,идни мајки, грижливи тетки,посесивни девојки , рационални девојки,да не речам девојки за мерак, кариеристки и оние обратните и така натака и така навака. Овие вториве искрено ги поздравувам,оние првите цинично.
СП до сите што се разнежнети денеска и што бркаа романтики на ладново камен време и тоа на мост кај што е најголем ветрот ! СП и до оние што не го правеа дома , што си беа паметни а не изгубени емотивци i вечерта ја поминуваат во домашна атмосфера
СП до Офи, Бланка, Пирамитка, Џули, Штрумфета, Данилела, Росоњерка, Спаркс, Бројче, Дафне, ФБИ, Мимс, Тања и Мисс
НајСП до Ливинг ја имаш целата позитива од мене СП до Пирамитка (и ти си знаеш зошто ), Сеси, Боа, Старфиш,Дафне, Анет, Фиарлес и Блу. Ве частам за новиот пасош хаха. Можеби нема ре-пе-те за сите, ама ајде и онака лето се ближи си треба диетичка