СП до Џули, Пирамитка, Иренна, Ариел и Фемина 90. Зошто , затоа што така сакав СП до мама Анатх , која набрзо ќе ја доживее најголемата радост и среќа кога во своите раце ќе го држи плодот на нејзината љубов. Сети се во тие среќни мигови што ти кажа што е среќата и радоста да подариш живот на едно мало ангелче на кое во моментот си му се . Сети се кога ќе го држиш во своите раце на зборовите на оваа жена . Поздрав душо.
СП до сите што уживаат во милозвучието на оваа прекрасна балада... http://www.youtube.com/watch?v=FL0bjwez ... re=related
Еден нај СПЕЦИ. ПОЗЗ. до ГеорГина !!!!!!! Ја ценам девојкава заради нејзината искреност и реалност, заради тоа што не се потпира на никој, ако треба нешто да се заврши ќе го заврши сама....Не чека нешто да и подари некој !!!! Ценам такви личности кои што сами си ја кројат својата судбина !!!
СП до ЛИВИНГ ГЛАМ затоа што денес заслужува да го добие моето севкупно внимание и затоа што ја земам позитивата од ФБИ (ако дозволи), долепувам од мојата и и ја испраќам, онака мерклиски, од се срце, од се џигер, од се желудник и од секој друг орган кој може да се спомне. И затоа што е душа. Здраво и коректно мила личност на која едвај чекам да и направам БУ! и откако ќе ја нападнам, ќе и ги искрцкам коските, затоа што мерак ми е, бе мерак. Балерино, те гушкам до крцнување И другото си знаеш, ти го кажав веќе вчера
СП...до госпоѓа Озбилна жена ... него како...жена и пол! ... СП... до мама Др.Ана...броиме денови и очекуваме најубави вести
До сите феминки кои се чувствуваат моќни да го направат ова: Не дека сум мажомразач или закоравена феминистка, сликава сфатете ја само симболички, само сакам да си ги поздравам сите женички што се јаки, паметни, образовани, кариеристки, а во исто време нежни, секси домаќинки, грижливи мајки и убави, негувани, средени преккрасни жени!
поради позитивноста со која зрачат ова утро им го посветувам на хипица велешанка нина24 кенди а да не ги заборавам и виножитка, мечето, штрумфета, горде, вики4е, кате 21, лилит и мама блонди за вас едно големоо
СП до Роси И до сите убави, мали, фризуросани, бушави, нашминкани, со подочњаци, но преполни со мозоче, богами итри, главички Ќе се најдат овие, четири се сега Спојлер Роси, ти си четвртата, па двапати си поздравена овојпат
Специјален поздрав до Сесилија, ФБИ, Пирамидата и Теди . И до сите останати феминки поздрав, денес ве частам. Јадете и пијте од мене