сп до Марија Спојлер може некој ќе се пронајде Ова е карта со најпопуларните имиња во Европа, а ако добро погреднете во малечката наша држава пишува МариЈа
СПД: RainBow, Gordana, Hipica, Pyramide, Baguf4e, Gossip-Girl, SkyAngel, Pink4ever, Unfaithful18, WildChild, Sovrsenstvo, Lillit, Trendafilka, Daisy, julie77
СП до Џули, Блонд, Кате21, Гоу, БоаВиста, Ирена, Ангелче, Вики ја нема нешто , Карак,Ирена да не набројувам,оти може да заборавам некој до сите
Специјален поздрав до... pink4ever Незнаев дека моето име било популарно во Франција,Норвешка и Словачка
СП до Дејзи која најслатко се смее, до Трендафилка и Виножитка кои мене ме смеат, до Пирамитка затоа што е таква каква што е - посебна и до Оффи, до мама Блонд и тенџерињата, до модерната Боа, згодната Дафне, слатката Хипица, до Џули, Скајче, Стилас, Спаркче, Гвинетка, Ливингглам, Лукс, Росонерка,Анатх и нејзините корисни совети...и до сите прекрасни форумџики кои го прават форумот единствен и посебен Мајчинска прегратка до храбрите Марамче и Теди, Ви ги бришам солзичките и ви велам-што и да е ќе помине, секогаш по дождот иде сонце...
...СП до двете мои ќерки Имајте убав ден, шетајте, кршете срца, дрогирајте се....само облечете се, ѕивра е надвор Лилит и Сесилија ве бакнува мама