Луда си ти жими се, ме пресмеа Не да е ѕивра надвор, катастрофа е. Колку ми влијае времево на расположение, чудо некое Да не бидам оф топик, ги поздравувам сите лелеави, романтични, паметни девојки кои понекогаш сакаат да се смеат онака детски и да уживаат во убавините на животот
Специјален поздрав до Пинк4евр. Незнам онака, многу ми е мила, секогаш се насмевнувам кога ја читам Поздрав до сите што ме поздравиле
Огромен поздрав до Срцекршачка еве и една силна гушка Јас сум во спротивна ситуација од твојата и знам како е.. Се ќе помине да знаеш
И јас сакам да си ве поздравам... Онака, со спешл дескрипшн Оффи - Ја чуствувам како многу блиска и уште од почетокот и се восхитувам, пишува многу искрено, веродостојно и исцрпно што ме остава без зборови. Марама - Талентирано моме, со прекрасна харизма која прави да сум зависна од нејзините мислења. karina8 - Те обожавам и самата знаеш TheKiketoo - Се пронаоѓам во тебе, и во добро и во лошо чуствувам кога те читам чуствувам како да сум во твоја кожа. И неколку поздрави за девојките кои побудиле да си ги забележам во мозочето, како интересни, фини, мили и паметни. n.a.t.t.y Mygirl Nina24 enca.69 Ema.Sk CoverGirl10
... Срцекршалото и од мене... ние исти сме во маката. Бог нека ви даде сила и појаки нерви... ке се тешиме взаемно.
Специјален поздрав до модераторскиот тим и Марама ( без некоја посебна причина, доволно е тоа што ми е една од омилените ).
Вака сега ќе ги поздравам по две: росониерка и георгина боа виста и мисс индепендент мимс и старфиш би ју и квинС нина24 и ана благувче и марама џули и бокичка скај ејнџел и секси ким и катакомба
СП до Георгина, Кенди, Easyyy, Мистериозна, Фајрквин, Синди, Ника666, Дејзи, Срцекршачка... Или накратко, до сите оние со кои имам разменето барем 2 реда муабет. (не дека оние со кои немам ги сметам за нешто помалку. )
Поздрав до сите девојки кои одвојуваат дел од своето време за да се дружат со виртуелните девојки на Фемина...
Специјален поздрав до мојата другарка која на свет донесе едно мало мило девојче нека биде жива и здрава а јас...јас станав тетка
Јас ќе си ги поздравам сите девојки кои планираат да излезат вечер и супер да си поминат А и ќе си ги поздравам девојките кои овој Петок ќе го поминат во домашна атмосфера гледајќи некои добро филмче
СП до вајлд чајлд, ливинг глам, спецификоне, кате21, волфче, лилит (те напнаа за козметичкото катче хаха ), кенди, марама и карина8 Имајте убава петочна вечер
Позз и до тебе Name и позз back и до Nightwalker и да ти соопштам го имаме ќешот дали идеме на Хаваите под палмичките на +40 степени со котелчиња во раце !!!