СП до ТедиМече, ти храбра жено имаш навистина големо срце, животот те направил сила, а искуствата паметна и тоа многу. Покрај се ти сепак стоиш цврсто на нозе.
СП до Green room (или каква боја и да е) од вечерниот ни циркус што ќе биде прикажуван на македонската ем ти ви.
Епа чим си од другата страна на Вардар, сега веке знам кај си точно,лесно ќе те најдам..!!! Ќе дојдам да си го побарам белисимото, да знајш Поздрав до теб, sesilija, Offspring, BoaVista, koritsaki, Strumfeta93, sweet.woman, LivingGlam, Monna.Monna...и уствари сите феминки...
Блонд поздрав и до тебе и моја препорака да не користиш толку хипербола, оти прво е нешто смешно, и мило и се, ама после доаѓаме до стадиум да ја правиме оваа фаца Верувам дека Струмичани виделе многу свадби, така да ништо нема да се смени Ти гледај тебе да ти биде убаво, ама не ги терај сите да бидат во еуфорија, бидејќи верувај дека има многу поважни работи, а впрочем тоа ќе го видиш и самата (се надевам) Ова ти го кажувам најдобронамерно, бидејќи искрено веќе не е интересно да знаеме до каде течат твоите подготовки за свадбата и развојот на твоето бебе ( на кое му посакувам се најдобро, а тебе лесна бременост), ама искрено овде правеше свадба и Анатх и таа е трудна, ама не тупеше толку бре Те молам не се лути и не прави фаци и не викај што и е на оваа тиииит, што се занесува, ама знај ова не е само мое мислење и те советувам да се смириш малку, оти не е веќе интересно Поздрав и до тебе и секое добро
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/CawkXh-WboQ?fs=1&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/CawkXh-WboQ?fs=1&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object> Поздрав до сите, кој што се трудаат да са силни и не се предаваат пред ништо!!!
СП до сите женишта кои испоставале слики во темата Модни критики за не толку храбри феминки, морам да признаам дека ме измачивте малку. Сите до една јаки, а знаете ни делењето комплименти не е лесна работа баш хаха ...........и СП до мене зашто сум голем идиот и заборавам да ја отварам темата почесто и зашто дозволувам да ми се трупа матерјал за работа СП до Мерлинка, браво девојко за големиот потег, и бранењето на сопственото ЈАС Денеска ги сакам сите.......
СП до Аннии која вчера ми помогна да се смирам и да ја надминам нервозата. После тоа се смеев како ненормална. Дома гости ни дошле а јас седната на едно столче и се смеам самата. Ама добро ми дојде. И смислив план. Ќе одам во акција. Морам да победам овој пат!
Позз до сите што обожаваат да си испукаат по дома пуканки и да јадат ко прв пат у живот да гледаат.... Спојлер ете што прав и Кенди додека дреми пред фемина и ве поздравува п.с. тастатурата лом засолена
Поздрав до сите жени што постираа во темата за накит, да знаете имам идеи манијак да сум да ви испокрадам све! И поздрав до сите негувани и згодни жени, жени кои се грижат за своето тело, своето лице, па неделата ја користат за маникир, педикир, чупање, депилириње, пилинг, маска, купки бањање, фенирање, пеглање и утре блескаат Јас и Сеси при крај сме со неделните женски активности, за вас не знам