СП до виното до Виножитка де Ја гушкам така силно, затоа што е прибрана, мила, директна и реална И затоа што ме почасти виинце
Позз до RainBow во последно време некако се почесто забележувам дека за некои раб оти делам исто мислење...
СП до Шеќерна алијас Кенди Спојлер Што зборуваш ти девојче? Па како може да не си видела пуканки? Пуканки? А што беа тоа пуканки? Ма ти се молам
Јас чекам до 5ти плата. Со душа ја чекам, па се давам во еден шопинг Ја спичкувам пола плата, ама ич око нема да ми трепне СП и до тебе Кенди
Специјален поздрав до.. Дафнии што ја гледав до сеа на малите екрани и до Лилит што ја прочитав дека ќе го има Closer на А1 и ме поштеди од гледање на куп глупости. Па и поубав крај неможеше да има филмот
раин вака домаќинка не се станува со арчење на плата одма ,првен се плаќаат сметките,па за јадење и на крај за шопинг.
до...сите оние кои си слушаат музика пред да заспијаат... Music washes away from the soul the dust of everyday life... And music is what feelings sound like... Алал да му е на тој што го кажал ова. Во контекст со постов, за лека ноќ http://www.youtube.com/watch?v=Hl8Dbty24c8
Специјален поздрав до сите миленички на филмската уметност и до сите со префинет вкус за филмови И сп до Дафни, затоа што ја зборат секогаш кога ќе пуштам Сити радио, велат - свежина во скопскиот етер! Ме пресмеа девојко во петокот, биди ми таква и понатаму, а верверичките планирај ги еден ден
Ма наравноооо... може и на неравно. Ама назад да седам по можност, зашто напред ептен документи ми бараат... Да можам да се извикам барем на раат...
Јас понеделнички си ги поздравувам сите феминки!! A сакам и еден посебен поздрав, до новата Феминка која инстанто на сите ни стана симпатична J.Ivanoska