Не дека мајмунот е глупак,ептен,ама има моменти. Сп до сите кои дремат,учат,болни се,имаат несоница,чекаат нешто,макар и 7ца на лото,сите кои спијат и се среќни,сите што имаат љубав.
... сите на кои им се смачи од февруарското парење, од пригледувањето мачори на секој агол, од некои индивидуи кои требале да бидат навремено абортирани, ГЛУПАЦИ, Класични, (copyright Dafnee)...!!! И СП до сите женки, манакенки, на кои им се кренала сукна до колена.
СП до Блонд Буричкав нешто низ дома и случајно најдов една визит картичка од некое си фризерско студио ’Блонд’. Е, одма на тебе се потсетив! Сп и до Анат и Сенза
СП до Пирамида, Трендафилка, Ана, Спаркс, Криси и Ариел. Ви упатувам еден РејдиоХед-овски поздрав , со мојата омилена од новиов албум. http://www.youtube.com/watch?v=F3oRhwOcQ3w
... до mime87, да не ни се замара многу. Ако гледаш дека нешто не оди, не туркај го со сила. Треба да живееш, не да се мачиш. Те гушкам и буткам со газето
Вајлд Ептен ми е мерак кога ќе видам дека не се сите малолетнички затрчани по Биберот, Бруно од Марс и браќата Џонас (Wtf? )... За Radiohead душа давам! И јас да те поздравам со мојата омилена група која има стил на музика сличен на оној што ти го слушаш... Се надевам ќе те бендиса http://www.youtube.com/watch?v=R-fJ9ROrW08 И Фиарлес сакам да ја поздравам и да и испратам една гооооооооолема гушка и да и кажам дека сум горда на неа, (знае зошто)
Јас да ви кажам право, далеку од тоа што го слушам е Бруно Марс, ама сепак ми е нешто најубаво што во последно време е актуелно. Далеку подобро од Гага и Бибер е, прави хитчиња човекот, подносливи му се песните, влегуваат во уво. Ги поздравувам сите заљубени со оваа песна... http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
Поздрав и до тебе Офспринг Само што ја постирав песнава во “Што слушате во моментов?“ отварам овде и гледам и ти си ја постирала Прекрасна е песната!
женчишта мили,поздрав до сите мои омилени-мислам сите ми се омилени на некој начин де,ама колку да се најдам во поздрав јас вака збунка незнам што ми стана,заборавив што сакав да пишам-ми избега мислата... затоа ги поздравувам пичувачките на најубавите мислења-трендафилча и сесилија (заслужено),им се приближуваат во кругот пирамидка,лилит,мајгрл,ливин глам,боависта,оваа офспрингчето,вајлдче,скај ангелче,штрумфи која често ја заборавам,сестра ми,и марама... пак заборавив некоја -знам ама ајт утре другите... редактирам-за генерација 1985 обавезно пиши таму поздрав,е така сега можем да испратам
Специјален поздрав до оние девојки што ми оставија најголем впечаток овие 2 месеци : Марама Оффспринг Пирамид Георгина Россонерка Вајд Чајд едноставно прекрасни сте.Искрено,ви се восхитувам
Топли поздрави со ( веќе сега екс ) директорката - со партиска книшка,арамивка без усул со тетовирани гајтан веѓи, зачинети секс фетиши со малолетници а она + 40 и во години и во температура и за крај веќе сега со нога у дупе. Ја заслужи клоцата и тоа со засил.Крајно време е на кожната столица да седни добро испотен задник кој се дотуркал до тука бавно трпеливо и макотрпно, ја заслужува. Овој поздрав ..беше баш поздрав се надевам нема да има наредно гледање , чао ! И ја користам оваа прилика за две работи : Да им посакам пријатен престој на инспекторите цела оваа недела, полн тефтер забелешки и дебели казни за дебелите професорски новчаници полни нечесни пари. Апелирам до Таксин да ја убие мајка си пред тоа да го направи некој друг.