Хаха топли поздрави до Цеца СП до Ким..Те есперо еста ноче! И до Спаркс,која изгледа не сфаќа дека фали тука..
Поздрав до сите кои гледаат „Менувам жена“ и си размислуваат зошто мажите не се тие кои треба да се менуваат...барем на 5 дена...
... сите кои од се би му дале батине на машкиот родител, т.е. на стопанот, кој е газда на куќата и мисли дека иако некој тука е болен, тој сепак може да му издишува во фаца чад од цигари.
СП до Sweety Бранка Tweety Станковска Одамна не сум ја гушнала онака форумски Вајлд Чајлд, па ја користам оваа попладневна прилика да го направам тоа До Озбилна Жена и Џули - да девојки, објективна, реална и пред се скромна. Ама кога се работи за вас не би била волку иронична со делењето комплименти како кога пишував за мене И за крај до сите оние, кои ме разбираат, секогаш. И кога врне и кога вее, и ветрот бура кога носи, и на сонце кога одиме боси, и пуштаме долги коси
СП и до тебе Мајли! Исто упатувам специјален поздрав до.. - Багуфче - Фајрквин - Ватсернејм - Старфиш - Дејзи шмизличкатаа, ауу, кое понашање значии.. иии до Лилит, едноставно затоа што е Лилит и зашто во последно време се повеќе и повеќе ме воодушевува. Аа и дека е Рипче, а баш се зачудив заради тоа.
Сп до Мистери ршум направил, и на фемина пораките ми каснат! Сп и до Блу, и голема, голема благодарност до анализата.
До Imorena Малку се збуни, а и мене ме збуни. Еве ги фацките што си ги правев Пораката препрати ја на вистинското место!
Сега ако почнам да ги редам сите што сакам да ги поздравам (долг ми е списокот) , можеби ќе испадне за лајкови , вака ќе кажам еден нај сп до сите среќни и насмеани .