Специјален поздрав до: срцката БоаВиста, Пирамитката - за нејзините интересни мислења и највисокиот рејтинг, Грл1985 - експертот за Буржоа и до Неса - за нејзиниот огромен успех и на професионален и на љубовен план и покрај тешкиот животен пат
СП до искрените,заводливките,шмизлите,рокерките,поетесите,буцкастите,малку љубоморничките,насмеаните,домаќинките и сите женски суштества кои пријателствуваат на овој форум...дружете се!!!!
Специјален поздрав до две девојчиња родени на ист ден, со кои уживав да правам муабет едно време, и кои многу, многу ги почитувам .. Се надевам, најискрено дека еден ден животот ќе не нанесе на ист пат - со едната да се видам повторно, а со другата за прв пат .. И да наздравиме за пријателствата Едната е baguf4e, а другата .. мојата мила Струмичанка Jovana(G)
Сп до мама Блонд,Мерлинчето и дада Џули ви благодарам за подршката и советите и многу бацки и гушки за вас
Кенди, поздравот е возвратен СП и до марамка и знај дека мама ќе се врати назад. Може ти го дала таа животот, ама нема право да ти го одзеде, ниту таа, ниту било кој! И биди силна!
Сп до Марамка, се ќе биде добро мило Сп и до Кате21, затоа што е моја неизмерна подршка Сп ќе упатам и за Сесилија и Трендафилка
Сакам да ја поздравам Аннии - се пронаоѓам во некои нејзини мислења Сакам и да ги поздравам Старфиш и Марама - многу сте ми мили у последно време, (изгледа почнав почесто да ве читам ) (Марамке биди силна, те гушкам) Посебно ми е ќеф да ја поздравам Битер-грл Џорџина и Пирамидата обавезно си ги поздравувам Ги поздравувам и Боа и Офи Кенди Хипица Спаркс Фајркуин и Примавера и Теодорче у последно време ми фаќа око Ја заборавив Росонерка- до неа најспецијален
Специјален поздрав до Пирамитка,Џули и FBI,за разбирањето и поддршката . Поздрав и до оние на кои моите негативни постови во последно време им будат лошо располозение,ставете ме на игнор,јас морам болката да ја претворам во зборови,така и ја намалувам моќта.
... до Теодора, ич да не се замара ни со позитивности, ни со негативности. Тука сме меѓудругото и маките да си ги кажеме. И јас го правам истото. Се наоѓа некој да не чита сите што сме такви.
позз и до тебе Штумфче мило и позз до сите оние кои имаат желба да се гушкаат,гушкаааттт и САМО ГУШКААТ
Специјално поздрав до Пирамида и Марли зашто ме насмеаа, на сета мака од вирусов.....со нивните тигри, тигрици,лавици, мачки и мачори
СП до сите кои го гледаат натпреварот Реал Мадрид - Малага и се радуваат на рано водство, иако требаше и повеќе голови да им дадат СП и до срцката Бланка , знам дека сигурно го гледа натпреварот, до Офи, Пирамитка, Штрумфета, Лолита, Росоњерка, Тања, ФБИ, Анастасија, Дафне, и Џули
СП поздрав и до тебе мила ГОУ гоу гоу гоу шоооорти Абе се знае кој се разбира у животинско царство, нели? И до Боа Виста и да ја прашам дали е она цурата со која сега се вереше Роналдо?!
СП до Теодора, сметам дека си многу силна и паметна жена/девојка, се надевам дека облаците кои надвинаснале над тебе и дождовите кои ја киснат твојата душа набрзо ќе престанат и ќе те огрее сонце со таква топлина и светлина што целосно ги растопи сите мразови... СП до Марама, девојко твоите солзи рана прават, многу ми е жал што си во таква ситуација... СП до Боа и Реал Мадрид
Еееееееее ќути не ми спомнувај за вереницата, веќе и направив delеte во мозокот . Абе сигурно е некој трач, па млад е за жена бре.
Испраќам огромен поздрав до Ливинг, Сеси и Бланка И СПЕЦИЈАЛЕН поздрав до сите кои до сега не ме поздравиле. И плус поздрав до останатите членови на Фемина.