Денеска ќе ги поздравам сите што имаа лош ден. Ве гушкам силно и ви праќам насмевка. Задржете ја насмевката на вашето лице и така насмеани започнете го утрешниот ден. Сите убави нешта почнуваат со насмевка!
Колку само поздрави... да земемe на плоштад до скелињата и крановите да направиме фемина БИГ ХАГ!!! Сакам да ја поздравам најмногу Марама Големо поздравче до секси лавица Пирамитка До Грл1985 т.е. до мојот бјути советник До слаткото Штрумфче До секси правничката Боа До максимално искрената Лилитка До девојките со кои одамна не сме се сретнале на чет Сеси, Џорџина, Виножитка и Спаркс И до мужите на форумов Мистери и Марли За сите вас по едно бомбонче еве повелеле
Росоњерке јас не јадам благо, со нешто друго почести ме Се смеам, фала на поздравот, и на од Штрумфетче исто, а за на чет, да помини учењево, пак ќе си се дружиме. Имајте убава вечер
Ееее сега во Ахиловата пета ме погоди... (И ме застрви воедно!) А инаку за пијалокот, нема промашување Ќе те начекам некој ден јас тебе стрвна за јадење(или пиење) па ќе видиш ти, ќе видиш (смајли што трие раце и крева десна веѓа)
СП до сите чие име почнува на А, Б, В, Г, Д, ... ... ... Х, Ц, Ч, Џ, Ш. Ако некој се пронајде во некоја од овие 31 буква, мило ми е. ))
СП до моето шарено моливче со кое си играм криенка Спојлер ајде моливу излегувај, најди си некој со твоја големина да си играш, а не да ме нервираш мене
Специјален поздрав до сите мои непријатели,и на сите ви посакувам доволно живот за да ги видите сите мои успеси
Најспецијален и заслужен поздрав до Rossonerka! Затоа што дели информации тука по форумов за шопинг помош што секогаш се точни и брзи!
Најголем поздрав до Мисс гледам ни се вратила срцката И до заскитаниот фубар од кој нема ни трага ни глас И поздрав до озбилно неозбилната Горде :geek:
И јас отворив да ја поздравам баш Марама и да и кажам дека не сакам да се наметнувам, ама сум со неа и ја поддржувам За се што треба, знаеш како можеш да ме најдеш
Девојки Ви благодарам на сите. Сакам и јас да ве поздравам затоа што се грижите за мене и сте секогаш тука за совет и утеха.