Сп до сите оние женички,кои очајно сакаат да симнат некое килце!И оние кои држат диета и до оние кои моментално јадат хамбургер и помфрит,ама важно сакаат да ослабат ! Ве почастувам со едно мафинче,едно од мнооогуте кој мајка ми ги испекла..Доста јадење салатки јас ќе си каснам едно . Каснете де,од едно нема да стане ништо!
До мојата мила и убава комшика Гоу! И до другите комшики, многу не има. И до Марамката мила. Енца, Пирамитче, Боа, ФБИ.. И до милите и вредни модераторки. И до Анушка и Катка. До Мистери, Марли, и Најтвокер..од машките. До модната дива, татаааааам....>>>Росонерка, ќе и ги украдам ременчињата, сфати го ова како предупредување и стави ги на побезбедно место. До сите! Извинете што не сум ве набројала сите, ама ве има многу на мојот список на мили личности.
Поздрав до Мис која долго ја немаше, за конечно да се сети на нас Поздрав и до Ангелче, Скај, Гоу, Роси, Пирамидка, Штрумфетка, Боа, Марама и Трендафилка. Бидејќи вечерва ќе одмарам, ве задолжувам вас вечер да ги тресете га*ињата во дискотека!
СП до Старфишка ,ние ќе си се журкаме од дома женска И секако дека цело време ми текнуваше на вас , само што немав од кај да ви пишам за да ви кажам СП до Ким Пирамитка Боа ЛаЧика Ливинг Ема Штрумфетка Скај Гоу Росоњерка ФБИ Енца Сеси и до сите останати омилени мои , овие во моментов ми текнаа
СП до Мисс Баш ми беше мило кога прочитав тови постови СП и до сите други феминки да не ги набројувам..треба пет минути да пишувам Ве сака Смајлиии
Јас сакам да ги поздравам Анатх и Блонд кои денес ми помогнаа за моето прашање Благодарам девојки, ми помгнавте и ме подутешивте И Блонд фала за поздравот П.С. И до сите девојки кои се спремаат за петочно журкање- леп провод цурици
До Сенца пароле Стално се мислам да и ги пофалам сетовите на Поливор, ама заборавам, шејм он ми -многу ми се убави
СП до Карина И дај те молам престани да ставаш слики во темата накит, ќе се депримирам доживотно Спојлер (шала, многу добар вкус :up: )
Абе врти сучи, па поздравче за љубовче ....еееееее тоа е, љубов е а не панаѓур Мистери мафијашот, највечи шмекер на форумов ....еве и од мене еден БИГ ХАГ поздрав до женетините од чет, и наравно до деверот на Шехерезад не знам како се викаше шо кај се свртеше дете напраи ака Мистери...едвај чекам да излеземе на мегдан на чет да си поприкажеме