Штом ме потсетивте на детството еве и од мене сп до сите оние кои ги џвакаа чунга лунга-најдобрите мастики,и кои ја гледаа емисијата од мое време-на детски начин-редовно испраќав таму писменца долги од по 2-3 метра
Специјален огромен поздрав до Лакримоса и до Мистериозната. Две прекрасни суштества кои сакам силно да ги гушнам. А сп и до Анат ... и фала. Сп и до бројчето а и до Трендафилка со која одамна не сме си пишувале. Ве гушкам сите.
...Поздравот е примен,и вратен двојно! За овој поздрав,и јас ти се придружувам,Трендафилче,ти чудо од девојка!
Одамна неам поздравено никој.....Па ајде вака да почнам по ред Роси ФБИ ГеорГина Среќичка Пирамида Сеси Спаркс Вики Ким Лукс Диво Дете Офи Дејзи Теди Мече Најубава 2010 Сенза Штрумфета Фиарлес Шери Реинбоу Алиса во Земјата на Чудата Блу Фајркуин Лилит (гарант имам заборавено некоја...така да унапред сори) STAY , POSITIVE and
Мистери бее...ти ги знам тие финти,последна на список да ме ставиш,да се осетам запоставено,па да ти се умилкувам.Ааа не го гледаш тој филм од Лилит! Еве ти едно мини-мини-мини поздрав4е од мене!
СП до тебе Мистери СП до Џули и Теди, некако си го имаме разбирањето И до Марама, и мене како и сите, ме погоди со тоа што ти се случува. Ја имаш и мојата поддршка, ако треба нешто тука сум
јас би ја поздравила ЏУЛИ и би и заблагодарила што е со мене во овие моменти...ти благодарам девојко те сака твојата галешка.....
Аххх бе Лилитке, убаво си бевме у примирје... Aма не си ти крива што ти вријат хормоните па се закачкаш Спојлер те чешка кај шо не те јаде ... You know the world does not revolve around you Фала на МИНИ поздравчето.. Верувам дека од срце е дадено
THEODORA Аз съм прекрасна плавуша Ем развратна И сум лек за сите полни вицеви за плавуши и цајкани... Come to me