Еден најспецијален поздрав упатувам до баба ми Што можеш да слушнеш од стар човек е чудо значи Главна беше на собирот денес меѓу сите внуци, зетовци, ќерки
Поздрав и до тебе блупарадајс Спојлер кога веќе си тука, сакам една анализа може? многу убави ги пишуваш бе, такви шарени, мерак ме фати
Специјален поздрав до виножитка, гоу грл, ким, хипи, блупарадајз, ханибан, бичд, Оффи, Мерлин монро , Марама, Бројчето, Џули77, Анатх, Нати, Кате21, Најубавата2010 и Аннни . Ај за сега доста се. Ве гууушкам. А најпосебно ја гушкам мисснезависната и смајли кои се вратиле а мене ми е многу мило ем драго.
СП за Мерлинка, за Горде, Тедимечето, Каринчето и сп за Карак, дека е напалена И нај СП за напалените, ама пијани ки вечерв аочјано избегаваа секс на влажно лизгаво, да не ризикуваат за по девет месеци И СП за оние кои имаа секс вечерва СП за сите кои сакаат де знаете што
СП до Росонерка Спојлер (многу ми е интересна како на сите им објаснува по 100 пати едно исто , на крај сите среќни и весели )
... сите кои му се радуваат на сонценцево и не би му дозволиле да се партали надвор без нивно присуство.
СП до Кенди (фала на опомената), Боа, Ливинг..........тоа е списокот за денес Имајте убав ден женчиња
СП до тебе ФБИ! И која опомена бре жено луда, што се замараш. Поздрави си го кој сакаш и колку сакаш. Нормално е секој да си има свои фаворити на форумот, така?
Поздрав назад Мајгрл ! Се сложувам сите ние комуницираме поинтензивно со одредени ликови на форумов Имај си убав ден