Oхоохо, па почестена сум јас. Ај, мило ми е што ти се свиѓаат и мене мерак ме фати и ќе ти направам сега.. за инат. *Си се извинувам за оф топикот. Он топик.. Сп до Секси, Нејм и Тедимече.
СП до сите феминки што вечерва ќе навиваат за Иван! http://www.youtube.com/watch?v=rHS38ikHqAg Спојлер
До Нејтири, баш ме насмеа за сонот И моите мили форумџики, си знаат кои се да не ги набројувам. Ќе се читкаме послабо, јас пишувам од кај дечко ми, ми рикна компјутерот
До сите што ја мразат историјата . И до сите што имат еден куп за учење а ич не им се станува од фемина
До сите што се разбудиа смрзнати и до сите што цел ден мрзнеат! Вчера имаше сонце бре! Што е ова денеска?
Сп до сите ДОСАДНИ! Ќе се надополни листата на непријатели! И попатно сп до сите обожаватели на Виктор! Бре што човек ќе беше. Спојлер
До мојата сестра ... утре ја носам на луд провод ... го заслужи тоа Има да ја натрескам да не знае да се врати дома
СП до Спецификоне(ќе се решиме ли некогаш да седниме над книга? ) и до Вајлд (леле од вторава слика стварно срце ме стрефи, одам една Цедевита да си направам ).
во чест на утрешниот празник СП до феминката малку над мене - озбилна жена која ни е како мајка на сите феминки, и воедно СП и до сите мамички, идни мамички и женички ... и се разбира до ... мојата мамичка
сп поздрав до сите девојки кој во моментов се спремаат за утрешниот работен ден сп и до хипица и до нејзиното уживање во СТАРКИТЕ