Специјален поздрав до сите фемински суштества, такозвани жени, мајки, тетки, стрини... Па и баби, зашто да не. Не дека не треба секој ден да се честита, ама денес, некако, не е пријатно да не честиташ! Уживајте, ако сте се справиле со се мудро, и женски, не е лесно да си една од оние комплицирани жени, особено во ПМС. Па тие болки, бре. Ама нели јаки сме ние. Па после ние сме биле оние послабите. Ма кога ќе се набилдам, све чу да срушим. Е така еден посебен, осмо-мартовски поздрав, кој е инспириран од преголемата љубов, кон оние кои ми се посебни, кои имаат посебно место во моите клетки, срце, мозок, бубрег, желудник.. А, посебни се жени! No words can say what I think about you. Бидете свои, жени нАли. Е така. Ајт, за секој по некое. Имајте по некоја особина од секое цветче.
СП до Штрумфетка Историомразачката од Хипи Д-р М-р историомразач. Спојлер Убедена сум дека Историја е машко! СП до Карак
Јас ја користам оваа прилика да го поздравам Петко Патлиџановски. Знам дека не ме читаш, ниту слушаш, ниту пак знаеш дека постојам, ама јас денес те создадов и друже морам да ти кажам - респект за стилот! Поштовање!
Јас ја користам оваа прилика да ја поздравам Пирамидка која без пропишани правни норми ме смее секој ден и е виновна за одржувањето на мускулите на мојот стомак во соодветна цврстина
Guilty as charged! Ставам синџирите и ѓулето и во риги си одам смеејќи се во затворската ќелија Поздрав и до тебе Сеси! Дај бе тоа мартинито да го пиеме веќе
Најспецијален поздрав до мојата мамичка, но и до вашите мајки. Нека им е среќен празников! Да бидат среќни, весели, здрави, убави и мили уште мноооогу години Мамо те сакам ! (Омиленото цвеќе на мама)
СП...до Нејтири...затоа што ме направи најголема пијаница на форумов (во својот сон)... Јавно изјавувам не сум, само сум љубител на добра капка винце Еве ти од мене ... А за плавушата не разбрав, јас бев или Виножитка?
СП до сите кои постојано си ѕиркаат во орманот со чевли и чанти и размислуваат што им недостига, па го ставаат на кратката листа желби.
Ааа феминки, ај Бекам фрлете го накај мене малку... Па гревота сум, цел живот пекам по него, (имам сведоци за ова!) Дајте го малку навака, ништо лошо не му правам Ај промис
Џулс сите носевме по нешто па не може Хипи сите да не најаде и напие Плавушата беше Виножитка таа се радуваше на виното кое ти го донесе Не му се лутете на моето лудо мозоче хаг плис ? :geek: