Ааа... Марли бе... огромен СП за тебе СП за нашата форумска Ѕверка, а за Гоу милиони И СП (од најспецијалните) до една особа која (баш и затоа ја поздравувам, да и држи) се надевам нема да ја видам ни чујам никогаш повеќе во животов.
СП до моите нааааајмили бројченце, гоу, хипи, виножитце, душица и тн тн Ве сакам девојки Патем, сликава на марли ми се свиѓа
Поздрав до сите-моите најсакани и моите најмразени чудацииииии а пред се поздрав до сите форумџики кои иако несвесно ми даваа совети(кога ги читав нивните мислења како анонимена гостинка која си тепаше време и најде тука утеха и сега кога сум член на форумов)ми дадоа надеж дека има сеуште добри луѓе,пред се жени и девојки на овој ненормален свет!!!IПоздрав и до сите кои се по малку скренати од памет како мене
СП до Лижалка бидејќи е роденденско девојче денес До Аннни бидејќи е вљубено девојче До Шилеа бидејќи е силно девојче
леле срцко моја....позз и до тебе знаете колку ми е криво што немам време да ве читкам,толку ми недостигате а ми бевте главна преукупација ве ловкам многу многу
сп до вики44е која многу ми фали дада горде ангелче која одамна ја немам слушнато нека се пријави дека е тука ненушка и да до сите останати искрна за убав ден
СП до ангелче,вики4е,анннни,аннии,душица,ким,хипи,гоу,бројче,вајлд чајлд,ненушка и сите останати форумџики.Ве сакам најмногу