СП до таа која ме засмејува секогаш СП до таа која ме научи каков стил да градам на облекување и шминкање СП до таа која ми дава совети за врските,изневерувањата,за бременоста,за децата СП до таа која ме учи како да се исхранувам здраво СП до таа која ми ги отвори очите какви се проблеми постојат кај луѓето СП до таа која е присутна во моите мисли и кога не ја посетувам онлајн СП до таа која ме спријатели барем виртуелно со некои како мене СП до таа која ме научи како да ги избегнувам туѓите грешки СП и среќен празник на нашиот форум ФЕМИНА,бидејќи е женски форум, и во овој момент се почувствував должна да ги напишам неколкуте нејзини карактеристи заради кои ја посетувам......
СП до Спаркс (спојлеров: строго доверливо ) Спојлер и до Нејтири со нејзините откачени соништа Yours, Хипи
До Мерлин Монроу! Откачена. Одлепенка така малку Додуше ми идеа на живци тие твоите слики со дебели мажи со сиски, затоа што кошмари имав заради нив, ама откаченко си ти бајаги, си знаеш? Ама така откачено да му е жал на човек да те прикачи затоа што пустото - многу ме смееш бе! Биди така еј и немој повеќе од тоа мужите, не знам кај ги наоѓаше ама жими се кошмари имав!
СП до Кате Цело време правев пиши-бриши на темата во која си ја напиша својата мака. Од толку работи во главава не можев да составам ниту една реченица. Само ќе ти кажам: Во иста каша сме Главата горе и мисли малку на себе.
Ој ти... Пирамидална проекцијооууу, ти возвраќам на поздравќиќот, иако сум дубоко изненаѓена и увреѓена... Па нели сакаш едно вакво да вдомиш?
^ Сликава е една од подобрите во 2011 што ги имам видено Поздрав Мерилин. Одамна немам никој поздравено, па едно внимание за Георгина, Спаркс, Пирамитка, Сеса, Марли, Мистери, Озбилна жена, и Анатх.
И јас ќе упатам еден поздрав до Мерлинка наша. Многу ми е интересна, многу! И до сите членови на Црвен Крст, или посакуваат да бидат, до сите што редовно донираат на тие што имаат потреба, ете, до сите хуманитарни душички, верувам дека не има во голем број!
СП до Ливинг за креативниот и преубавиот пост во темата ми личи на Воодушевена сум! Класичната Ливинг, нежна а женствена, со класична француска убавина која не излегува од мода.....Вистинска дама во! Кој не ако не безвременскиот
Најголем поздрав до мартовскиве деца... рибе бе рибе (ко што би рекла една моја другарка) http://www.youtube.com/watch?v=vr4npNKDIis
СП дп Дафни Пирамитка и Теди мече Спојлер Му направив премештај на мислењево од СДК ,знаете дека сум изгубена не ми замерувате ваљда
Поздрав и до тебе злато, те гушкам И фала на Хипи и Нејтири (срцето за малку ќе ми застанеше заради вас ) Ах Бекам бре....
ете ми се отвори дизната за поздравување одамна немам поздравено некој мој драги особи кој редовно ги читкам така да ќе ги поздравам сега веднаш и пред се нека не ми замерат тие што нема да ги поздравам а ги читкам затоа што меморијата за памтење ми е смалена па неможам да запамтам се 3, 2, 1.... почнувам мама болд, мечето, хипица, лилит, горде, викиче, кенди, ангелче, виножитка, мерлинка, пирамитка, анни ..... ете реков толку ми е мемори... сите останати ве гушкам