Каков срам Марамке, јас моиве понекогаш кога ги носам, баш сексуљаво се чувствувам Поздрав до тебе, а еве и малечко поздравче до Фби, Скај и Нејтири
Ајде една мини листа на поздрави и честитки. Па не го правам тоа често де Да не речете дека ич не ве поздравувам и тоа не чини. Најголем (без лутење) до милата ми моја Марамка Потоа тука е Штрумфетката (бебето паметно) Повторно до Катето ова со мајкиве изгледа заразно ќе да е. Ја немаше некое време и еве ја пред малце се јави Сакам да ја поздравам и Анатх. Јас во нејзе гледам еден одличен психолог, а имам впечаток дека нејзината паметна глава е една огромна енциклопедија. Па како можеш се да знаеш? Браво Да си ја поздравам и Џули, премногу си ми мила. И има уште за поздравување ама се сетив дека на почетокот пишав дека ќе напишам една мини листа на поздрави Па да не претерувам ај нека биде навистина мини.
Денес упатувам еден СП до СИТЕ феминки Со ова преубаво нешто што се нарекува песна, но за мене е повеќе од песна http://www.youtube.com/watch?v=m2OHRRO1LlI и повелете
Денес упатувам еден СП до СИТЕ феминки Со ова преубаво нешто што се нарекува песна, но за мене е повеќе од песна http://www.youtube.com/watch?v=m2OHRRO1LlI и повелете
Гледам на многу феминки им е интересна па и јас не сум покуса. Поздравче до Мерлинка, многу си ми мила и интересна, ти праќам Успат да ги поздравам Офи, Георгина, Марама, Тедимече, оригиналната Пирамида, славеничката Гоу и поздрав бек до Горде и Битер-грл.
СП до bitter-girl , фала за утешните зборови и за поддршката Не грижи се ништо не е вечно, се си има свој почеток и крај . Ќе бидеме ние најсреќни ,без стрес и грижи некогаш, знам ...
Позз back до karak и firequeenn и позз до nightwalker and bitter-girl и еве ви по неколку топли прегратки од Кенди !!! Цццц Едит ја заборавив славеничката наша Go-Girl
Женски, од ден на ден се повеќе ве сакам! Во потсвеста ми навлезе форумов и дури и ве сонувам . Не можам да издвојам и затоа ви велам: НајСпецијален Поздрав до ситее! Ве сакам .
... сВите кои трујат на кромиТ и баш им е мило заради истото. Барем во бус одма место им се ослободува.
СП до Теди мече и сакам рецепт за штедење ама чекор по чекор СП до Битер грл СП до Штрумфетка СП до Кате д грејт СП до Мерлинка откаченка
Поздравче до сите кои се здебелиле толку многу што подобро да се тркавалаат отколку да одат и кои решиле да стават крај на таквата катастрофа и да почнат да инвестираат во подобрување на моменталната ситуација
СП до нашата тазе мамичка Ј.Ивановска. Да е живо и здраво малото, а ти среќна и весела мамичка. Па, наскоро да си добие и друштво
И јас се придружувам на поздравите за Ивановска. Сега со бебенцето уште посреќна и попозитивна ќе ни е Да е живо и здраво, и да те направи најгорда мама на цел свет
СП најпрвин до Ј.Ивановска- мамичке да ти е живо и здраво бебенцето -До Боа и Росонерка-модните икони -Хипица, Трендафилка и Пирамитка-кои ме засмејуваат и секако до откачените Георгина, Лудото и Мерлинка -мама Блонд, Ливинг Глам, Анатх, Карак, Нена2010-кои за мене се интересни и секоја на свој начин посебна -до Агентката, Старфиш и Енца-за искреноста -до Штрумфетка-мила ми е... -да не ги заборавам -Марамче, Теодора и Натту- силни, храбри и борбени, останете такви какви што се... и до сите останати кои форумов го прават едно прекрасно катче....
СП до bitter -girl и marama (заедно сме посилни ) rossonerka- недостигаат твоите постови во Мода и стил J.Ivanovska новата мамичка на форумов - биди најдобрата мајка на светот смајлито ROFL мислев дека се вртиш во една насока