СП до сите форумџики ....посебно до оние реалните, приземјените, нелицемерните, најпосебен до оние кои не припаѓаат на ниеден од форумскиве кланови, и кои несакаат да припаѓаат на истите, до оние кои не играат лајк за лајк сирење за пари, до оние кои читаат и лајкуваат мислење, а не личност која го пишувала, до оние кои не мислат дека се посебни за форумов и имаат повеќе право на него од останатите, посебно од новите кои имат по 10-тина мислења...и така.... Поздрав и до оние спротивните од погоре опишаните....
Поздрав до Ј.Иваноска-нашата тазе мамичка и нејзиниот Мартин. Поздрав до Мерлинка,забавна си и слободоумна и искрена ,ама утрово уште нерасонета се сетив на тој дебелиот поточно на неговиот г‘з,па инстант будење ми приреди со згрозување,кошмар ама на јаве,леле имај малкум милост,не сакам вакви почетоци на денот! Поздрав до Лакримоса-ме плени нејзината искрена манифестација на обозување на сексот! Поздрав до Енца-сакам приземјени и искрени личности како тебе. Поздрав до Пирамидка и чекам импресии да пишеш за книгата ! Поздрав до Лолита и пх.Орхидеја-сакам современи фул пекиџ сопруги,мајки и другарки како вас ! Поздрав до Анатх-се фалам како си имам своја Интернет докторка,се надевам не ќе ми се лутиш поради тоа . Поздрав до Тедибеар-многу чувствителна девојка. Поздрав до Штрумфета,Скај и Блу-поради созреаноста за своите години,која ме плени. Поздрав до Ливинг Глам-поради смиреноста,благоста и префинетоста која ја поседува. Поздрав и до сите останати Феминки!
СП до Драгана и до басумот на баба и што го користела за други цели И еден голем поздрав до модераторките што се расправаат со секакви некултури.
Ајмо една доза на поздрави, овде! Се ближи Илинден! Штрумфетче - ах бре ти едно мило што си, и смешно. Како ме пресмеа вчера во темана со високите потпетици. Абе биди си ти мало животинче, за мене си големо, затоа што знаеш да се шегуваш на сопствена сметка и да си искрена My Girl - ме разнежни со твоите убави зборови и во анализата и вчера. Не ти глумам лудило, сериозна сум. Ти благодарам! Карак - ете така ми дојде некој мерак да те поздравам Лакримоса - затоа што ја почитувам за нејзините отворени и забавни мислења, и сеуште не сум успеала една анализа да и удрам, а те имам Лакри во главчево жими се! Те имам те имам! Енца - затоа што ме препоти вчера со една вест, ама за среќа се се среди, и ќе се среди! Девојки, бидете така. Се дружиме. Се форумисаме! Е така.
Леле колку многу честитки получив денес, колку сте мили сите! Ви благодарам од срце и душа, живи и здрави да сте. Од детето по мило и скапо нема, тоа го разбрав сега, кога се породив. Душа ќе си дадам за него. Ви посакувам на секоја една од вас да си има по една таква среќа во животот, а заш да не и повеќе . Стварно не очекував толку многу честитки, многу ми стана убаво и мило, супер сте сите, фала ви многу уште еднаш и сите ви поздравувам специјално!!!
Сп до сите љубители на чоколадо и со секоја изедена коцка си велат Ајде ништо нема да биде,ќе ги потрошам внесените калории
Кенди кај стави слика на чоколадо сеа ќе полудам и одам да си купам Поздрав до тебе . И поздрав до новата мамичка на форумов, само што видов дека си добила синче Ј.Ивановска, да е живо и здраво и да брка женски кога ќе порасне
Од мене еден поздрав за мама Ј.Ивановска, се најубаво. Да е живо и здраво бебчето, голем да расне, повисок и посилен од тато да биде