Сеси кој те гласал за дрска, згрешил! Виновна сум, таа сум Директна си но си многу мила и чуствителна особа, и ретко сфатена. Или сватена ако е сваќа во прашање Поздрав до тебе
СП до сите кои одамна не ги имам поздравено: Ким, Аннии, Теди, Ангелче, Горде, Вајлд, Мисс, Викиче, Гоу... итн.
СП бек до Катка женска ми..или дечко ми беше? Уфф сум заборавила СП до Сунѓерот Боб Панталоновски и остала дружина..Си се знаете Лигњавко не ве заборавил СП и до женскава над мене и Скајче заљубено-изгубено.Треба втора средба да правиме Едит: Под женскава над мене мислев на Старфиш Ама небитно,еве упатувам еден СП најголем од сите до Мерлинка
Мисче јас полжавчето бев ? Нај СП до тебе А и до дружината и јас ќе си ја поздравам .. мисс дет тајмс Сп до сите,ама баш сите форумџики
Специјален Поздрав до мојата најоткачена,најзабегана и најлуда другарка. Ко нас двете со светилка да бараш нема да најдеш. Kisses!
Специјален, ама најспецијален поздрав до Виножитката, уште еден страстен љубител на книгите. Јас само си чекам да помине 12 часот, па да ја почнам Рајот може да почека, онака на мира. А, ако се запрашате зашто баш после 12 часот и нема баш некој прецизен одговор . Онака, навикната сум да си читам книги доцна вечер и никако не можам да ги читам преку ден (освен лектирите што морам) , најубаво време ми е тоа, а особено после 12 часот. Мир, тишина и се впуштам во убавините на книгите. Ах, и вака патем, кога веќе почнав да раскажувам за книгите, да не станам оф топик ги поздравувам и сите други љубители на книги и книжулиња ии сите оние кои ја сакаат пролетта и чекаат навистина да запролети. Ах, Априлу те чекам со сето срце, нека расцути се, и срцево за миг нека се почувствува убаво! (И нека нема тестови успат вака.. )
Фала Среќичке, поздрав и до тебе од мене и поздрав до сите феминки кои не се излезени и се дружат на Фемина. Ве гушкам и бакнувам.