До ЛивингГлам и најубава2010.... и до сите кои во моментов го читаат овој пост... Посебна благодарност сакам да искажам до фемина тимот што ни овозможи ваква дружба И секако поздрав до гледачите
СП до Ливинг Глам !!! Имај си убав ден девојко, некако слабо беше активна последниве неколку дена (или грешка сум), како и да е ти праќам пакет со мојата позитивна енергија која ме владее утрово
Фала ФБИ, ја примам позитивната енергија Ти возвраќам со гушка ... и најспецијален поздрав Тука сум инаку, дерман се нема од мене
До комшиката на 4ти, затоа што е многу вредна и од рано сабајле си усисуваше со отворена врата па ме разбуди!
И јас ја поздравувам Марама, зашто е еден нежен, деликатен цвет. И и' посакувам уште многу убави прошетки во Жена Парк.
Специјален поздрав до Мерлин Монро, Марама, Трендафилка, Ким, пирамидата, Среќичка, Лакримоса, Катакомба, Бичд, ханибан и Мистериозната. Еден најспецијален поздрав до Оффи. Мила недостигаш на форумов. И еден многу специјален поздрав до Божица1980.
Сп до сите на кои им е преку глава од проекти,вежби и други такви shit за матура И до сите оние кои наместо да си ја продолжат прошетката по сонцето,заглавиле дома поради учење,куцање проектни и сл.
Специјален поздрав до тебе Сеси И до Пирамитката, со по едно вакво што едвај чекам да го пиеме заедно.
СП до Мисс - и мене ми недостигаа нашите глупости тедимече, катакомба, оззи, ливинг, горде, смајли СП до Викииии
И јас, и јас! и поздрав до тебе душе! Море ко ќе ти дојдаам има езероно со лајче да ви го исркам! И мартинито пропратно нали