Поздрав и од мене до Анатх и до малото нејзино, не разбравме дали е синче или ќеркичка Како и да е, ги гушкам двајцата/двете
Специјален поздрав до Beached, во последно време ми е многу интересна за читање До мама Анат, да е жива и здрава, горда мајка на здраво, убаво и паметно детенце. До Трендафилката, бисерот на форумов До Сеси милата, уште еден бисер, море дијамант До ФБИ - те сонував синоќа, знам парфеми и шминки беа вклучени во сонот, ама не се сеќавам точно што беше До Пирамидата, не можам да ја изоставам од поздрав, зашто невАзможно е да не се сетиш на нејзе И до лудото Лудо, многу си ми интересна и секој ден ме смееш До Теодора, редовно те читам и секое мислење ти е вредно Ма до сите бе, до сите. Имам уште многу за поздравување, но ајде ќе ги оставам за наредниот долгометражен пост. До следното видување
Поздрав до сите на кои им се упропастија плановите за прошетка низ парк поради наоблаченото и дождливо време утрово. Еве го се подоправи малку од малку, кај мене ѕирка сонце.. Кој е за кафе ајде повелете. Ќе го пиеме кај мене во дворче или на тераса. Поздрав и до мама Анат. Да сте живи и здрави и ти и твоето бебуле
СП до Оффи Што би рекле повеќето феминки (онака загадочно и во стилот, пукнете си, вие не знаете зошто, само ние си знаеме) ...си знае она зошто
Сп до Анатах и нејзиното синче Сп до сите кои сонуваа чуден, интересен сон. ..до сите кои дури сега го подготвуваат ручекот ... кои уште се во пижами ... и до сите зависни од мобилни, и на кои денот им тргна со 15минутен разговор со другарката Сп до вас жени, имајте убав ден Животот е прекрасен кога има некој што ве сака
Поздрав до тебе, само што ја отворив темава да упатам еден сочен, убав скоцкан поздрав до тебе гледам, ти си ме поздравила. Епа пукнете си феминки, ние си знаеме зошто. Па и сме делеле заеднички интереси, види види Поздрав Енца
СП до Трендафика Спојлер ако си таа русокосата од сликата на Пинкче од Архангел во живо си преубава СП до Мерлинка ми недостига денес СП до Кенди СП до Старфиш и Мисс