Навистина Хипи!!!Кој да пишува ЛП....Мислам на која побрзо.......Кога толку ве има и сите сте ми драги.....Иако ве мешам по некогаш........
pozz do hipica i ariel pa rekov deka ke spijam na forumov za rozovo cvetce kako inaku bi stignala do tamu so lp
Како тргнале овие со цветчињава,небаре цвеќара ќе отвараат.....Ако,ако празници се ближат ќе цвета бизнисот..
поздрав до сите што оваа дождлива вечер не се излезени и не шетаат некаде...туку си се дружат со компјутерот и со сите форум-пријателчиња
Pozdrav i do tebe Go-GIRL... Pozdrav do onie sto mi pustija mail deka sum vrabotena...ejjjjjj...cel zivot cekam takov mail
ајде уште еднаш честитки и се најдобро на новото работно место....да бидеш задоволна и исполета со новата работа...а воедно и да имаш добра заработка
Поздрав до сестра ми која не спиеше цела ноќ заради мене,поради моето стомакоболие ,кое скоро да ми помина.Ама и најдобра сестра е на цел свет,ако ме малтретира психо-физички И секако поздрав до вас форумџии со песна по желба ваша.
SP do site zaljubeni i nezaljubeni vecerva neka e cestit Sv.Trifun i Valentajn koj sos aka neka slavi na kraj sekako site pijani ke bideme