Сп аннии до тебе се пронајдов во ова Сп до:Ненушка,карак,лижалка,хипца,гоу,2468,трендафилка,Вајлд Ејнџл,Аннии,Аннннии,Багуфче,вик44е,горде,кате,шилеа,фри,Чери-бери,анат,вери,ејнџл ин дарк и останатите
срцкоооооооооооо неееееееееее те молам немој така,позз и до тебе,многу ми недостигате сите до една ама сега сум малку за некоја ден и ќе престане сета еуфорија.....ве ловкам
за благувче и кикичка што ме поздравиле ја прочитав Тања6 тука некаде...еве гушки и бацки за неа доста само враќам на поздравите еве да почнам и јас да набројувам кој се сакам да поздравам, иако тоа е пола форум и повеќе вака : Гордана10, бона-бомбона, кате21, Хипи, Анатх, Ариел, Шилеа, ВајлдЧајлд, Лукс, Анфејтфул, Трендафилка, Аннннни, Лижавче, Бројче, Емче-кремче, Фрии, Душица, Нина, Соледад, Карак, Иренна, Вери, Ангелче, Вајлд Ејнџел, Реинбоу, Озбилна Жена, Џули77, Катја, Ферибел....сигурно сум испуштила некои....многу ве има драги мои за сите!!! да не ја заборавам Билката и до неа голем поздрав
нај СП за тебе милооо не те заборавив имаш потврда за оправдување СП и до тебе гоуу па како си не изнаредила и СП до оние кои ме поздравија, багуфче и кикичка до анннни заљубената и еден поздрав да упатам до мојата мила и драга виножитка
Нема ден да не поминам овде, без разлика колку ми е времето, морам да одвојам барем пет минути да прочитам што се случува на фемина... и уживам кога ве читам, сите, ама баш сите драги мои форумџики. Специјален поздрав до Трендафилче, Гоу, Хипи, Емче, Кате, Вајлд, Ариел, Тања6 (изгледа се врати), Ирена, Анннни, Кикичка, Душица, Шилеа, Анфејтфул, Нина, Рејнбоу, Лижалка, Бројче, Енца и уште многу многу други... (ми треба листа на имињата на форумџиките од лева страна за да ве напишам сите)
позз срцко до тебе(треба наскоро пак да пратам една ЛП до тебе пак да ми кажиш за моите запчиња што да правам -МОРАМ )