Еден утрински специјален поздрав до сите со кои си разговаравме на дијалекти, ќе ми фалат тие разговори еве како утринско кафе, како сонце што фали во моментов,како што ми фали секс веќе некое време ок,ја разбравме поентата. И не е овој поздрај за лајк, туку од чиста потреба и тоа затоа што се смеев до солзи, а бидејќи смеењето е половина здравје, сега ќе сум со поднарушено здравје ... И специјален поздрав до сите што како мене, ги очекува работен викенд и не ми е криво што голем дел ќе сте слободни дури 3 дена , јас ќе си ја спакувам мојата фантазија и ќе ја однесам со мене на работа и ќе бидам добро .
Ајде и од мене специјален поздрав до муабетчиките од темата за дијалектите...Готово, ја нема веќе...Ја умреме ние од многу муабет Ај нека почива во мир
Специјален поздрав до сите феминки коишто полагаат колоквиуми периодов Исто и до Блонд и Anatah што секогаш со нивните мислења во интимни проблеми и прашања ми ги скратуваат грижите.
Фала драга. Основната разлика меѓу мене и Кихот е приземјеноста. Не сум нашла машката верзија на Дулчинеја за среќа.
Поздрав и до тебе бројче и до сите што ме имаат поздравено изминативе денови можеби и недели. Малку подзаборавив на темава, одамна не сум ја разгледала Бацки и гушки
Специјален поздрав до : Анат и Илија. Анат фалеше на форумот. сега се најубаво ... голем да расте Илија, нека му е вечно името. До Трендафилка, искрено заљубена, поминала се и сешто, секогаш стои исправено па колку и да е се црно, и се надевам наскоро ќе се гушнеме До Бројката, затоа шт е тотално луда и откачена, секогаш ме смее, и ако не си направиме муабет долго време страааашно ми фали. Убаво да си поминеш вечер. Те гмечаааам. До Бичд откачената, набрзо ваков дечко или сличен да си фатиш И најспецијален поздрав до Ким, неќум да биде нерасположена. Те гушкаааааам олку силно како на сликата
Гледам Ким нешто ми забегвит... СП до нејзе и чекам ЛП. СП до Аннии... Си знајт зш. И СП до Викиче, Теди и Ангелче.
Хехе, ти кажав, ако дојдат, одиме па што сака нека е И јас сакам Вики да ја поздравам, ми фали да дремиме на чет(заедно со другите што беа тогаш приклучени) и да се постиламе од смеење И до Фиарлес голем, најголем, ја гушкам. Mислам нема друг човек на планетава што ме разбира толку добро како неа.
Поздрав до сите кои утре наместо да учат ќе одат да чистат во школо Ејјј сакам да одам во школо и да учам сеа