Поздрав мама Блонд , ама не ме ставај во искушение со еклерите Спојлер се потиме за минус 3/4 килограми ..посебно немој овие денови , ПМС дрмаааа
СП и до тебе Ливинг. Ах како само ми ја погоди песната! Токму таа ми е најомилената...и најупотребуваната од хип хоперите како Тимба или Талиб Квели кои морам да признаам мајсторски ја обработија. Но, оригиналот е еден и единствен. И најдобар
СП до Енца и Маја8, Ви благодарам и на двете за пружената помош, фала Ви што ме упативте и благодарение на вас и чичко Гугл успеав да не се изгубам...Скопје е мој град...а јас не го познавам.. http://www.youtube.com/watch?v=SN9IkIPF5jY
СП до сите што пишуваат во темата „Студентски стипендии“, абе душички ние, се едни исти пишуваме, колку само ја чекаме ратата да пристигне
Ам сега и јас ќе се фаљам ме испровоцира оваја Мерлинкана преуба и преоткачена од Струга Че видиш ти ја ко Че дојдам Струга да ви речам „Ко Струга немат друга, ама Охрид пак пубав е „ Поздрав до сите вас преубај мој Феминчиња шо сте мислеле на мене дур бев на работа, се прерадвав е така да си знајте, ајде ваму гушки дељам БЕСПЛАТНО подавајте се !
Ми се допаѓат Охридов, ама ко Струга немат друга. Поздравјам све струшко во форумов и изван него. И сите кои би се осечале струшко ко ке и се опулет на сликава. Море елте ваму пулете се што е лепота. И за Ливинг специјално, да видит дек овде местулево е пубо од колаче гратис таму во Охридот. Лајк.
Мерлинке луда (позитивно ова ) и јас те поздравувам специјално. И посебно заслужуваш поздрав поради новиот аватар, волшебен е
СП до Лакримоса, ете така ми текна да ја поздравам, после сликата што ја видов од Струга најубавиот град во Македонија (добро де, најубав после Велес ) И ете, ќе поздравам и јас се друго Струшко на форумов, атер за градот
Знајш дека баш денес мислев на тебе мори? Си викам да ја прашам шо прајт како е. И ја те поздравјам цуцо имај убава вечер.
СП до Срцулка , фала душо на информацијата од корист ми е . Ќе се снајде Озбилна ќе ја открие и таа дестинација