Сакам да ја поздравам Георгинна, која ептен недостига на форумов, и да не продава бардина, и да се врати моментално! Сесилија - од која имам медал тра ла ла ептен силна искрена и крајно паметна женска Пирамида - Дали воопшто треба нешто да кажувам за неа? Спаркс - најпаметното и најамбициозното мало женче, и прекрасна и грижлива пријателка и Дафне и Теодора, кои ми се многу интересни за читање секогаш кога ке ги видам да напишале нешто не ги пропуштам ни под разно.
Фала ти Фиарлес, не знам дали ги заслужувам сите овие епитети , а тебе не еден, туку многу медали треба да ти се доделат Инаку Георгина е добро, моментално има некои обврски ама ми пренесе поздрави до сите, посебно до друштвото од чет, нејзините ќерки Лилит и јас и поранешниот брачен пар ( Мистери и Роси) Јас сакам да ги поздравам КукличкаСк, Ирена и Фемина90, кои се многу паметни девојки и сакам да ги читам. Другите веќе не ве поздравувам, ептен ќе биде долг списокот
Хипи срам да ти е- дискреција 0, па и ми ги шириш моите јадови низ форумов, ее пуста охридска чашитка, морало нешто тазе да се објави
До сите оние кои се заљубени, дали среќно или несреќно и кои се би направиле за оној кој го сакаат, без разлика на ништо.
Ај да манам еден специјален поздрав онака од полусабајлечки полу попладНЕЧКИ Ги поздравувам сите оние кои со душа го чекаат петок и богами го дочекаа! Оние на кои сонцето им носи среќа и уживаат да ги гали неговите зраци, просто се полнат со енергија секогаш кога е над нас! Поздравииии големи до сите оние кои вредно вчера учеа ! И еден биг поздрав за сите кои ноќеска будно стражареле по форумот, чувале стража и по малку трачареле , поздрав и оние кои по сабајле со првото утринско кафе не дружат тука ! Цветчињава само да не подсетат дека е пролет
Специјален поздрав до Виножитка. Секојпат кога ја слушам песнава на неа ми текнува http://www.youtube.com/watch?v=zBz_56nG5Qg До Лилит, која просто неможеш а да не ја читаш и да ти влезе под кожа, се чувствувам како да ја знам цел живот И поздрав до сите Велешанки на форумов, гледам во последно време не има